BETMARKET TIPS

​Προγνωστικά Champions League: Ο εκπληκτικός Μούντρικ και η διαφορετική Σάλτσμπουργκ

Ο νέος σούπερ σταρ του ουκρανικού ποδοσφαίρου και της Σαχτάρ, Μικχάιλο Μούντρικ
Ο νέος σούπερ σταρ του ουκρανικού ποδοσφαίρου και της Σαχτάρ, Μικχάιλο Μούντρικ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τα παιχνίδια Champions League της Τετάρτης (02/11).

Το Champions League αποτελεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο σε ολόκληρο τον κόσμο. Η βιτρίνα του αθλήματος και εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του.

Το βλέπουμε να συμβαίνει ξανά φέτος, με τον Μικάιλο Μούντρικ. Ετών 21, εξτρέμ με τρομερή ταχύτητα και καλά τελειώματα, που αγωνίζεται στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ένα γκολ και 2 ασίστ στην πρεμιέρα με τη Λειψία, γκολ και στα δύο ματς με τη Σέλτικ. Συνολικά πέντε συμμετοχές σε γκολ σε πέντε ματς του ομίλου.

Ήδη Άρσεναλ και Νιουκάσλ ακούγεται πως έχουν ανοίξει τα πορτοφόλια τους και ετοιμάζοντας να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια για την απόκτησή του. Σήμερα το Σαχτάρ – Λειψία (19:45 COSMOSTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) στη Βαρσοβία θα τραβήξει περισσότερα βλέμματα πάνω του, καθώς γίνεται νωρίς και παίζεται η πρόκριση. Ο Μούντρικ έχει άλλη μια ευκαιρία να λάμψει, με τις τιμές στα ειδικά στοιχήματα να επιτρέπουν παιχνίδι. Το ενδεχόμενο να κάνει τουλάχιστον 2 τελικές στο ματς σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Ενώ για όποιον θέλει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το ρίσκο, το 3+ σουτ προς την αντίπαλη εστία ξεπερνά τις 4 μονάδες. Στο 4.00 και το ενδεχόμενο να σκοράρει.

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεύτερη στάση στο Μιλάνο, Μίλαν – Σάλτσμπουργκ (22:00 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24 ). Για τη Μίλαν συζητούσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μας έδωσε το Value bet στο Ζάγκρεμπ. Αντιγράφω από εκείνη τη στήλη.

"Οι Μιλανέζοι έρχονται μεν από δύο νίκες εντός συνόρων, αλλά σε καμία από τις δύο δεν κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από τελικές. Δέχτηκαν 6 από τη Μόντσα και πιο πριν 5 από τη Βερόνα.". Εκείνο το βράδυ η Μίλαν κέρδισε στο Ζάγκρεμπ, δεχόμενη ξανά 6 τελικές στην εστία της, ενώ ακολούθησε η ήττα με 2-1 στο Τορίνο.

Είναι φανερό πως οι Μιλανέζοι έχουν θέματα ανασταλτικά. Το ζήτημα είναι αν η Σάλτσμπουργκ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και ταυτόχρονα να σταματήσει την ιταλική επίθεση.

Όταν ένας μέσος ποδοσφαιρόφιλος φέρει στο μυαλό του τη Σάλτσμπουργκ, οι πρώτες του σκέψεις είναι για μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο και πολλές φορές αμυντική αφέλεια. Από μνήμης σωστά είναι τα παραπάνω, αλλά στην πράξη η φετινή Σάλτσμπουργκ διαφέρει. O προπονητής της Γιάισλε, μόλις στα 34 του, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική μορφή της πρωταθλήτριας Αυστρίας. Η φετινή Σάλτσμπουργκ μετρά τέσσερα under σε πέντε παιχνίδια ομίλων και τα ματς της έχουν τον δεύτερο χαμηλότερο μέσο όρο τερμάτων (πρώτη η Μπριζ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Και αν δεν σας έχουν πείσει τα παραπάνω για την αλλαγή συμπεριφοράς της ομάδας, σας έχω μερικά ακόμη χαρακτηριστικά στατιστικά. Η Σάλτσμπουργκ είναι 1η σε τάκλιν στο Champions League! Κάνει 25 ανά παιχνίδι, όταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στα 19 και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στα 14. Επίσης είναι 3η σε φάουλ που κάνει ανά παιχνίδι, με πάνω από 13 παραβάσεις ανά 90λεπτο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτάρ - Λειψία: Μούντρικ 2+σουτ (απόδοση 2.12), 19:45
  • Μίλαν - Σάλτσμπουργκ: Χ2 (απόδοση 2.70), 22:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ