BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Δίνοντας αξία στο πιθανό G/G στο Ντιναμό - Φενέρ

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας κόντρα στη Ρωσία για το Nations League
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με τη Φενερμπαχτσέ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League είναι αυτό της Ντιναμό Κιέβου με τη Φενερμπαχτσέ.

Φυσικά, πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που βιώνει η Ουκρανία. Το ματς θα διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας στο Λοτζ της γειτονικής Πολωνίας, στο οποίο αναμένεται να παραβρεθούν αρκετοί χιλιάδες Ουκρανοί, που είναι πρόσφυγες πολέμου. Υπενθυμίζεται ότι το γήπεδο "Μιέσκι" στην πόλη Λοτζ, είχε χρησιμοποιήσει και η εθνική Ουκρανίας στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Nations League.

Ντιναμό Κιέβου - Φενερμπαχτσέ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εκ των πραγμάτων η αγωνιστική κατάσταση της Ντιναμό είναι ένας γρίφος. Η ομάδα του πολύπειρου Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Έκτοτε δίνει μόνο φιλικές αναμετρήσεις.

Επίσης, στην ευρωπαϊκή της λίστα έχουν δηλωθεί μόνο δύο ξένοι. Ο Πολωνός δεξιός μπακ Κετζιόρα και ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός Βέρμπιτς. Στο ρόστερ πάντως υπάρχουν πολλοί διεθνείς Ουκρανοί. Τον περασμένο Ιούνιο στα παιχνίδια για τα μπαράζ του Mundial και το Nations League, η Ντινάμο είχε επτά εκπροσώπους στην εθνική ομάδα. Μεταξύ αυτών ο ηγετικός μπακ Καραβάγιεφ, ο ανερχόμενος στόπερ Ιλια Ζαμπάρνι (19 ετών), τον οποίο ήδη παρακολουθούν αγγλικές ομάδες, ο πολύπειρος αμυντικός χαφ Σίντορτσουκ και οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί Σαπαρένκο και Τσινγκάνκοφ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Λουτσέσκου, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, αφού στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει την εθνική Τουρκίας, τη Γαλατά και την Μπεσίκτας, έχει τα εργαλεία για να παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα, που θα φέρνει αρκετά σε εθνική Ουκρανίας.

Εντελώς διαφορετικό είναι το κλίμα στη Φενερμπαχτσέ η οποία φέτος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με τεχνικό τον 67χρονο Ζόρζε Ζεσούς. Ασφαλώς η έλευση του πρώην τεχνικού της Μπενφίκα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της Φενέρ. Ξεκάθαρη η αναβάθμιση σε σύγκριση με πέρυσι, όπου ο τουρκικός σύλλογος ταλαιπωρήθηκε αρχικά από τον Βίτορ Περέιρα και εν συνεχεία από τον Ισμαΐλ Καρτάλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλληλα έχουν γίνει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης του ρόστερ. Μεταξύ άλλων έχουν αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λίνκολν (Σάντα Κλάρα), ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ Αράο (Φλαμένγκο), οι άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μορ και Μπρούμα, καθώς επίσης και ο διεθνής Νορβηγός φορ Κινγκ (Γουότφορντ). Από τους προαναφερθέντες πάντως, μόνο τον Λίνκολν φαίνεται πως προορίζει για βασικό ο Ζεσούς. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι έμεινε τελικά εκτός λίστας ο Πέλκας και στη θέση του μπήκε ο στόπερ Τισεράντ.

Στα φιλικά η Φενέρ τα πήγε καλά και έδειξε ότι έχει επαφή με τα δίχτυα. Στα τελευταία τρία, που ήταν και τα πιο δυνατά, κέρδισε με 1-0 την Παρτιζάν, με 3-0 τη Φεχέρβαρ (Ουγγαρία) και με 2-0 τη Χαλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά πάντως, το σετ λογικά είναι πολύ κλειστό με ελαφρύ φαβορί την Ντιναμό, έστω κι αν δεν παίζει στην κανονική της έδρας. Οι Ουκρανοί είναι οριακό φαβορί πάνω από το 1.80 και για την πρόκριση.

Τα δεδομένα πάντως είναι πολύ μπερδεμένα για να στηρίξεις σημείο. Προτιμότερο να δώσουμε αξία στο φαβορί Goal/Goal (1.70) επιλέγοντας να εμφανιστεί το 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (απόδοση 2.30), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ