ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Champions League: Διασκεδάζουν τις εντυπώσεις Ζαλγκίρις και Πιούνικ

Ο επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Παβκόφ
Ο επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Παβκόφ © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ζαλγκίρις - Μπόντο Γκλιμτ και Πιούνικ - Ερυθρός Αστέρας για τα προκριματικά του Champions League.

Ολοκληρώνεται απόψε ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League με συνολικά δέκα επαναληπτικές αναμετρήσεις. Σε πολλά ζευγάρια η πρόκριση ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο παιχνίδι και ως εκ τούτου η ρεβάνς έχει τυπικό χαρακτήρα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ένα από αυτά τα ματς είναι το Ζαλγκίρις – Μπόντο Γκλιμτ (19:00 Live από το SPORT24), όπου οι πρωταθλητές Νορβηγίας επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα με 5-0 και ουσιαστικά έχουν ήδη περάσει στα playoffs. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, ο επαναληπτικός στο Βίλνιους για την Μπόντο Γκλιμτ είναι ένα παιχνίδι που απλά πρέπει να βγει χωρίς απώλειες σε τραυματισμούς και τιμωρίες εν όψει της επόμενης ευρωπαϊκής φάσης.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι παράλληλα η Μπόντο Γκλιμτ κάνει μεγάλη προσπάθεια στο πρωτάθλημα Νορβηγίας να καλύψει το -8 από την πρωτοπόρο Μόλντε, συνεπώς το επόμενο ματς με τη Σάρπσμποργκ εκτός έδρας, την ερχόμενη Παρασκευή είναι πολύ πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή.

Στον αντίποδα, η Ζαλγκίρις έχει ήδη υπερβάλει εαυτόν φέτος στην Ευρώπη. Με τις προκρίσεις επί της Μπαλκάνι (Κόσοβο) και Μάλμε έχει εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ότι θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκούς ομίλους (μίνιμουμ στο Conference League) και θα προσπαθήσει απόψε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά τη συντριβή που υπέστη στη Νορβηγία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται, ότι η Ζαλγκίρις, παρότι έχασε με 5-0 την περασμένη Τετάρτη, άξιζε ένα γκολ στο Μπόντο, έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 2' για να προηγηθεί. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι η Μπόντο στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της στην τρέχουσα προκριματική φάση, έχασε τόσο από την Κλάκσβικ με 3-1 στα Νησιά Φερόε όσο και από τη Λίνφιλντ με 1-0 στη Βόρεια Ιρλανδία.

Υπολογίζοντας λοιπόν ότι οι Νορβηγοί αναμένονται σχετικά χαλαροί απόψε και ενθυμούμενοι το περσινό 2-2 των δύο ομάδων στο Βίλνιους, ίδια εποχή για τα playoffs του Conference League τότε, πάμε με τη διπλή ευκαιρία των πρωταθλητών Λιθουανίας, σε τιμές άνω του 2.00.

Προγνωστικά Champions League

Παρόμοιας λογικής παιχνίδι είναι και το Πιούνικ – Ερυθρός Αστέρας (20:00 Live από το SPORT24). Κι εδώ το φαβορί του ζευγαριού καθάρισε την μπουγάδα από την περασμένη εβδομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου κέρδισαν με 5-0 και πρακτικά σκέφτονται ήδη τον επόμενο αντίπαλό τους, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Μακάμπι Χάιφα.

Η Πιούνικ έχοντας αποκλείσει προηγουμένως την Κλουζ και τη Ντουντελάνζ έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ τη συμμετοχή της στους ομίλους του Conference League, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης. Αντίθετα, οι Αρμένιοι αναμένεται να διασκεδάσουν τον επαναληπτικό με τον Ερυθρό Αστέρα και θα κυνηγήσουν έστω ένα γκολ για τις εντυπώσεις. Άλλωστε και στο πρώτο ματς, η Πιούνικ απέφυγε το ταμπούρι και έπαιξε όσο μπορούσε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς είναι εμφανώς ανώτερη, αλλά στην Αρμενία δεν έχει κανέναν λόγο να παίξει με τέρμα τα γκάζια. Ούτως ή άλλως, εκτός έδρας στην Ευρώπη, ο Ερυθρός Αστέρας κράτησε μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία του στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Σε ενδιαφέρουσες τιμές το αμφίσκορο για ουσιαστικά αδιάφορο ματς. Αγγίζει το 2.00 και μαζί με τη διπλή ευκαιρία της Ζαλγκίρις ξεπερνούμε το 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζαλγκίρις – Μπόντο Γκλιμτ: 1Χ (απόδοση 2.10), 19:00
  • Πιούνικ – Ερυθρός Αστέρας: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ