ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Champions League: Η έδρα της Φερεντσβάρος και η άμυνα της Ντιναμό

Ο άσος της Φερεντσβάρος Τοκμάκ Ενγκουέν
Ο άσος της Φερεντσβάρος Τοκμάκ Ενγκουέν © 2022 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Στουρμ Γκρατς - Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος - Κάραμπαγκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ντιναμό Κιέβου ήταν από τα μεγάλα ερωτηματικά των προκριματικών του Champions League. Χωρίς επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο και δίχως ξένους ποδοσφαιριστές στην ευρωπαϊκή της λίστα, με εξαίρεση τον Πολωνό μπακ Κετζιόρα και τον εξτρέμ Βέρμπιτς, ο οποίος μετά τους αγώνες με τη Φενερμπαχτσέ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αποχώρησε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Προγνωστικά Champions League

Παρόλα αυτά, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει καταφέρει να παρουσιάσει στην τρέχουσα προκριματική φάση μία εξαιρετικά συμπαγής, ομοιογενής, ενωμένη και παθιασμένη ομάδα. Η Ντιναμό μπορεί να μην ήταν καλύτερη σε κανένα από τα δύο ματς με τη Φενέρ, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στην παράταση, βασιζόμενη στην υποδειγματική της αμυντική λειτουργία και εκμεταλλευόμενη ότι οι Τούρκοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 53' στη ρεβάνς του Σουκρού Σαράτσογλου.

Το ίδιο πλάνο ακολούθησε ο Λουτσέσκου και στο πρώτο παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς, στην Πολωνία. Μία τελική στο στόχο ήταν αρκετή προκειμένου οι Ουκρανοί να κερδίσουν με 1-0 (28') και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Αυστρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αφού η Ντιναμό ξεπέρασε την πίεση που άσκησε η Στουρμ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Καραβάεφ (ο ίδιος είχε σκοράρει και το γκολ πρόκρισης επί της Φενέρ στην παράταση) και στο δεύτερο ημίχρονο έσβησε με χαρακτηριστική ευκολία το παιχνίδι, χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου.

Ούτε στον επαναληπτικό αναμένεται η Ντινάμο να αλλάξει κάτι στην τακτική της (21:30 Live από το SPORT24). Θα παίξει ξανά συντηρητικά, θα προσπαθήσει να ελέγξει το τέμπο και τον ενθουσιασμό των Αυστριακών και θα επιχειρήσει να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε σε ακόμη ένα κλειστό ματς. Η Ντινάμο στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της έφερε ισάριθμα Under 2,5. Στο 1.70+ να τα κάνει τέσσερα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ ενδιαφέρουσα και ανοιχτή μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι και η μονομαχία της Φερεντσβάρος με την Κάραμπαγκ (21:00 Live από το SPORT24).

Οι Ούγγροι έφτασαν ως τον τρίτο γύρο αποκλείοντας κατά σειρά την Τομπόλ Κοστανάι (Καζακστάν) και τη νυν αντίπαλο του Ολυμπιακού, Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές του Αζερμπαϊτζάν απέκλεισαν αρχικά τη Λεχ Πόζναν και εν συνεχεία τη Ζυρίχη.

Το παιχνίδι στο Μπακού ήταν αρκετά ισορροπημένο όπως μαρτυρούν και τα στατιστικά. 11-10 οι τελικές, 56-44 η κατοχή και 2,05-1,58 τα xGoals.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέσα στη Βουδαπέστη πάντως και μπροστά στο ένθερμο κοινό της, η Φερεντσβάρος αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό φαίνεται και στην τάση της αγοράς, όπου ο άσος υποχώρησε από το αρχικά 2.30-2.35 σε τιμές οριακά πάνω από το 2.10.

Η Φερεντσβάρος έχει επιστρέψει δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Τη σεζόν 2019/20 έπαιξε στους ομίλους του Europa League. Την αμέσως επόμενη σεζόν έπαιξε στους ομίλους του Champions League και πέρυσι ξανά σε αυτούς του Europa League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 14 παιχνίδια της εντός έδρας σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχει πετύχει εννιά νίκες. Στο 2.15 να τις κάνει δέκα και να προκριθεί στα playoffs.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

  • Φερεντσβάρος – Κάραμπαγκ: 1 (απόδοση 2.15), 21:00
  • Στουρμ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου: Under 2,5 (απόδοση 1.72), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ