ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Ύπουλη και επικίνδυνη η Άστον Βίλα, αξία στο 1.90

Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο Στάμφορντ Μπριτζ σε μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία και ας λέει άλλα το σετ τιμών. Ποντάρισμα στο 1.90.

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League η Τσέλσι κοντράρεται με την Άστον Βίλα (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24). Η αγωνία κορυφώνεται και κάθε απώλεια βαθμού κοστίζει. Η Τσέλσι προσπαθεί ξανά να σηκώσει ανάστημα, να ρολάρει και να τρέξει για να προλάβει την Ευρώπη. Βρίσκεται στη δέκατη θέση, όσους έχει και η Άστον Βίλα, αλλά υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων.

Μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την Τότεναμ στην έδρα των Σπερς, ακολούθησαν τρεις νίκες στη σειρά. Στο τελευταίο χρονικά πάντως την πάτησαν από την Έβερτον εντός έδρας, που κάνει μια προβληματική σεζόν. Έχασε κάποια στιγμή την πλοκή του αγώνα, προηγήθηκε δις, αλλά στο 89’ ισοφαρίστηκε. Επικρατεί ψυχραιμία, ενώ ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η προσοχή στρέφεται στο Champions League και στα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν την παίρνει να είναι τελείως αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Βέβαια, το έργο το έχουμε ξαναδεί από τους Μπλε , να βρίσκονται πίσω δηλαδή στο πρωτάθλημα και να τα δίνουν όλα στο Champions League και να φτάνουν εκεί στο τέλος της διαδρομής.

Η Άστον Βίλα έχει αλλάξει άρδην εικόνα με τον Έμερι, η Ευρώπη μπορεί να προκύψει εάν κάνει ένα δυνατό ντεμαράζ, αλλά δίνει την εντύπωση πως παίζει απλώς πιο απελευθερωμένα. Θέλει να χτυπήσει όλα τα ματς, πάει να φτιάξει κλίμα και κάτι καλό για την επόμενη σεζόν σε γενικές γραμμές. Έχει ανέβει επιθετικά το τελευταίο διάστημα, ενώ μετα από την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ σ’ ένα τρελό ματς που έληξε 4-2, ακολούθησαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, σ’ όλα τα τρίποντα μάλιστα δεν δέχτηκε γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τσέλσι είναι το φαβορί, έχει την ποιότητα, αλλά η Βίλα έχει αξιόλογο ρόστερ. Έχει μετατραπεί σε μια αρκετά επικίνδυνη και ύπουλη ομάδα. Καταφέρνει να σκοράρει ακόμα και στις κακές μέρες της. Βρίσκει δίχτυα non stop εδώ και τρεις μήνες. Στο 1.90 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Άστον Βίλα: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ