ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Πέντε σερί ήττες η Μπράιτον, ευκαιρία για την Τότεναμ

Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022
Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μπράιτον βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες. Αναμενόμενα δέχεται πιέσεις το διπλό της Τότεναμ.

Πέρα από τα δύο ματς του Champions League, το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και δύο παιχνίδια για την Premier League. Για τη σπουδαία αναμέτρηση της Λίβερπουλ στο Λονδίνο με την Άρσεναλ μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του Τσάρλυ.

Λίγο νωρίτερα, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον (21:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει ξανά στο κόλπο της τετράδας. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απέχει έξι βαθμούς από την τέταρτη Άρσεναλ και πέντε από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι επομένως κομβικής σημασίας παιχνίδι για τα "σπιρούνια", προκειμένου να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League.

Μπράιτον - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τότεναμ προέρχεται από την ήττα με 3-2 στο Ολντ Τράφορντ, σε ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερη της Γιουνάιτεντ. Απλά, στάθηκε άτυχη, αφού έπεσε πάνω στη μεγάλη βραδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος καθάρισε με χατ τρικ για την ομάδα του. Τα xGoals (1,02-1,62) μαρτυρούν ότι οι Λονδρέζοι στάθηκαν μια χαρά στο Μάντσεστερ και δεν άξιζαν να ηττηθούν.

Το θετικό για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, είναι ότι έχει λυθεί πλέον επιθετικά. Στα τελευταία τρία ματς για το πρωτάθλημα έχει σκοράρει 11 γκολ. Επίσης, διατηρεί καλή παράδοση κόντρα στην Μπράιτον με ρεκόρ 5-1-2 ανεξαρτήτως έδρας, σε επίπεδο Premier League. Υπενθυμίζεται, ότι η Τότεναμ είχε παίξει με τους "γλάρους" και στο κύπελλο τον περασμένο Φεβρουάριο, κερδίζοντας με 3-1.

Στον αντίποδα, η Μπράιτον διανύει το χειρότερή της φάση μέσα στη σεζόν με πέντε διαδοχικές ήττες και μόλις ένα γκολ ενεργητικό σε αυτό το διάστημα. Αν χάσει και από την Τότεναμ, θα συμπληρώσει έξι σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2006 (τότε αγωνίζονταν στην Championship).

Παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και το γεγονός ότι έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 επίσημα ματς (1-4-6), η Μπράιτον εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και πρακτικά δεν νιώθει ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση. Ευκαιρία λοιπόν για την Τότεναμ να πετύχει μία σημαντική νίκη απόψε, στην προσπάθεια που κάνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Λογικό ότι υπάρχει μία πίεση στο διπλό, το οποίο από τιμές στο 2.30-2.35 έχει υποχωρήσει σε πολλές εταιρίες κάτω από το 2.20. Σε αρκετές εταιρίες πάντως, παραμένει ακόμη στο 2.20 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Ενδιαφέρον ασφαλώς έχει και το anytime του Χάρι Κέιν στο 2.40. Ο διεθνής Αγγλος στράικερ, που σκόραρε τέσσερις φορές στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, έχει φτάσει τα 94 γκολ καριέρας σε εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League και χρειάζεται άλλο ένα για να προσπεράσει τον Γουέιν Ρούνεϊ και να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν στην κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.20), 21:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ