TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Πλησιάζει στον πόντο η Λίβερπουλ, με το 1.95 στο Τορίνο

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει μαζί με τον Λουίς Ντίας μετά από γκολ του Κολομβιανού φορ κόντρα στην Νόριτς | 19 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει μαζί με τον Λουίς Ντίας μετά από γκολ του Κολομβιανού φορ κόντρα στην Νόριτς | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/ AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε δύο δυνατές επιλογές από το Champions League και την Premier League.

Το πρώτο παιχνίδι στο Θεράμικα, η Γιουβέντους βρήκε γκολ από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια έπαιξε σε χαμηλά μέτρα. Η ομάδα του Έμερι πήρε έκτοτε τον έλεγχο και κατάφερε τουλάχιστον να σώσει την ισοπαλία και να μείνει στη μάχη της πρόκρισης, σε παιχνίδι με xGoals 1,06-0,41.

Μπορεί η Βιγιαρεάλ να μην έχει "βαριά φανέλα", ο Έμερι όμως έχει δημιουργήσει παρόν. Δεν μιλάμε για μία ομάδα που βρίσκεται ανάμεσα στην τέταρτη και στην έκτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά για την κάτοχο του Europa League, που έφθασε στα πέναλτι στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Τσέλσι. Ο Έμερι κράτησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης απόψε, δηλώνοντας: "Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και δεν πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο της παράτασης, ειδικά τώρα που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ".

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καλό αουτσάιντερ η Βιγιαρεάλ

Είναι δεδομένο πως η Βιγιαρεάλ είναι ένα καλό αουτσάιντερ κόντρα στη Γιουβέντους απόψε. Ο Έμερι πήρε στην αποστολή τον Ζεράρδ Μορένο, ο ίδιος περιμένει να πάει ο αγώνας μακριά, οπότε θα τον χρησιμοποιήσει στο τελευταίο κομμάτι. Και ο Άλέγκρι έχει τους κρυφούς του άσους, καθώς έβαλε στην αποστολή τους Ντιμπάλα και Κιελίνι.

Έχουν και οι δύο όπλα για να χτυπήσουν το ματς

Έχουμε σαν σταθερές, πως η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα πολύ καλή στο ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων και η Γιουβέντους είναι γεμάτη με βαριά κορμιά στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Το δίδυμο στόπερ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτό των Ντε Λιχτ και Ρουγκάνι, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και μπει ο προερχόμενος από τραυματισμό Κιελίνι.

Η Γιουβέντους έχει επίσης στον άξονα, τους Λοκατέλι, Αρτούρ, Ραμπιό και στην κορυφή θα παίξουν δύο στράικερ. Η βαριά σύνθεση της Γιούβε προσφέρεται, προκειμένου η Βιγιαρεάλ να ψάξει το γκολ, χτυπώντας στον χώρο σε παιχνίδι έντασης, με πίεση ψηλά.

Η Βιγιαρεάλ λοιπόν με τον τρόπο που θα πάει να παίξει στο Τορίνο, μπορεί να σκοράρει (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Όμως, κάτι ανάλογο περιμένω να κάνει και η Γιουβέντους, με το δικό της στιλ. Η Βιγιαρεάλ και λόγω νοοτροπίας, θα υπάρξουν στιγμές, που θα μείνει χαμηλά. Σε αυτά τα διαστήματα, φέρνοντας στην αντίπαλη περιοχή δύο στράικερ, αλλά και ψηλούς ποδοσφαιριστές από τις πίσω γραμμές, μπορούν οι Ιταλοί να βρουν το γκολ, είτε με στημένη φάση, είτε στη ροή του αγώνα. Το Goal/Goal βρίσκεται ακόμη και στο 1.95.

Προγνωστικά Αγγλία: Η ευκαιρία της Λίβερπουλ

Μετά τους δύο βαθμούς που άφησε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, σήμερα η Λίβερπουλ, έχει μία τεράστια ευκαιρία, που είναι υποχρεωμένη να την αξιοποιήσει για να μπει πραγματικά γερά στη μάχη του τίτλου (22:15 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Κερδίζει έναν αντίπαλο φορμαρισμένο, που όμως τα τελευταία χρόνια την βολεύει πολύ και πλησιάζει στον έναν βαθμό τη Σίτι. Η Άρσεναλ πράγματι είναι φορμαρισμένη, δεν γίνεται κανείς να αγνοήσει την πρόοδο που έχει κάνει ο Μικέλ Αρτέτα, με τα πιτσιρίκια του. Δεν πιστεύω όμως, πως θα πάρει την τέταρτη θέση χωρίς να δοθεί μάχη και επίσης δεν της ταιριάζει καθόλου η Λίβερπουλ.

Έχει πρόβλημα η άμυνα του Αρτέτα στη γρήγορη μετάβαση που επιχειρούν οι παίκτες της Λίβερπουλ. Ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, ο Τσάκα βασανίζεται αρκετά. Δεν θα είναι εύκολο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να βγάλουν την ένταση τους και το επιθετικό τους παιχνίδι, οι μεσοεπιθετικοί του Αρτέτα, καθώς οι παίκτες της Λίβερπουλ, μετά από κάθε κερδισμένη μπάλα, θα είναι έτοιμοι να τους χαλάσουν την αμυντική ισορροπία. Ο Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου, ενημέρωσε πως θα μπει στην αποστολή ο Σαλάχ. Το διπλό στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00
  • Άρσεναλ - Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 1.95), 22:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ