TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Επιμονή στον Έμερι

Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι, στην προπόνηση της ομάδας του στο Μπέλφαστ, πριν τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με την Τσέλσι
Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι © 2022 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει στα δύο παιχνίδια από το Champions League.

Το Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) είναι το μεγάλο ματς της ημέρας, από τη στιγμή που το Λιλ – Τσέλσι (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) φαίνεται ότι έχει κριθεί μετά το 2-0 του Λονδίνου. Στο ματς του Τορίνο και πάλι οι μπουκ φαίνεται ότι άνοιξαν με αποδόσεις βάσει ονόματος και φανέλας και όχι βάσει αγωνιστικής κατάστασης και φόρμας.

Ο άσος της Γιουβέντους άνοιξε γύρω από το 1.90 και το διπλό της ισπανικής ομάδας είχε ξεφύγει στο 4.40! Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι υπάρχει μια τάση διόρθωσης -στο 2.05 ο άσος, γύρω από το 4.00 το διπλό (ή στο 4,30 με μηδενική γκανιότα) - , όμως και πάλι το σετ δείχνει πολύ πιο ανοικτό απ’ όσο θα έπρεπε να είναι.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Η ομάδα του Αλέγκρι μπορεί να νικά το τελευταίο διάστημα, σε καμιά περίπτωση όμως δεν πείθει. Αμέσως μετά το 1-1 της Ισπανίας, στο οποίο ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη φάση του αγώνα και μετά απλά προσπάθησε να κρατήσει το σκορ, ακολούθησαν: το εκτός έδρας 3-2 επί της Έμπολι με xGoals 0,82-1,48. Η νίκη επί της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι με xGoals 0,78-0,18 (!), το 1-0 επί της Σπέτσια με xGoals 0,75-0,77. Και το Σάββατο νίκησε 3-1 στη Σαμπντόρια με xGoals 1,85-1,82!

Η Βιγιαρεάλ και την ποιότητα έχει, αλλά κυρίως τον προπονητή για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Τορίνο. Είναι γεγονός ότι ο Έμερι είναι ο μάστορας των νοκ-άουτ παιχνιδιών στην Ευρώπη. To 2DNB της Βιγιαρεάλ παίζει πλέον στο 2.55+.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βγάζει συσπείρωση η Τσέλσι

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας δύσκολα μπορεί να "διαβαστεί" στοιχηματικά, μετά το άνετο 2-0 της Τσέλσι επί της Λιλ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ιδίως από τη στιγμή που το φαβορί, η Τσέλσι, έχει την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί το σκορ και να το φέρει… όπως θέλει. Μπορεί, όμως να μπει στο τραπέζι ένα ειδικό στοίχημα, το οποίο αφορά σκόρερ.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Ο λόγος για τον Χάβερτς, ο οποίος φαίνεται ότι ξύπνησε για τα καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ο Τούχελ τον έβαλε στην κορυφή της επίθεσης, όπως και πέρσι, και ο Γερμανός φορ δείχνει αναγεννημένος. Σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι με τη Λιλ, ενώ στο πρωτάθλημα πέτυχε 4 γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Στο 2.70 το anytime του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: 2 DNB (απόδοση 2.55), 22:00
  • Λιλ – Τσέλσι: Χάβερτς anytime (απόδοση 2.70), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ