BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με φαβορί και γκολ στην Premier League

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φούλαμ
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φούλαμ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Αγγλικό παιχνίδι με γκολ και φαβορί από το πρόγραμμα του Σαββάτου από την Premier League.

Ντέρμπι που βγάζει γκολ

Μπαίνουμε και με τη βούλα πλέον στο καθιερωμένο εορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία, έξι παιχνίδια στην Premier League, εκεί όπου φυσικά ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Και μάχη κορυφής μεταξύ άλλων, με τη Λίβερπουλ να έχει 7-3-0 τρέχον εντός έδρας σερί με την Άρσεναλ. Παράλληλα, έχει χάσει μόνο ένα από τα 50 τελευταία στο “Άνφιλντ” σε επίπεδο Premier League, ενώ 22-6-3 είναι το εντός ρεκόρ της υπό τον Κλοπ σε παιχνίδια απέναντι σε ομάδες του top-6.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ έχει κερδίσει 24 από τα 39 παιχνίδια της στην Premier League μέσα στο 2023 και ψάχνει για πρώτη φορά στην ιστορία της κάνει 25 τις νίκες της σε δυο συνεχόμενες ημερολογιακές χρονιές. Πολύ γεμάτα τα πρόσφατα αναμεταξύ τους στο συγκεκριμένο γήπεδο (36 γκολ στις οκτώ τελευταίες σεζόν), δυο ομάδες που μπορούν να βγάλουν γεμάτο 90λεπτο. Αξίζει να κοιτάξουμε το G/G & Over 2,5 σε απόδοση που φτάνει στο 1,95.

Παράδοση και φρεσκάδα

Κόντρα φόρμας το Τότεναμ – Έβερτον. Η Τότεναμ μετά από ένα στραβό σερί ελέω τραυματισμών, ξαναπαίρνει μπροστά. Τέρμα επιθετικογενής ομάδα με τον Ποστέκογλου, σκοράρει σε 29 σερί στο πρωτάθλημα, ενώ είναι η μοναδική στην κατηγορία που έχει βρει δίχτυα σε όλα φέτος. Την ίδια ώρα, τρέχει ένα δυνατό 10-10-1 στα εντός με αντίπαλο την Έβερτον, έχοντας σκοράρει συνολικά 98 γκολ απέναντι της, τα περισσότερα που έχει πετύχει σε ομάδα της κατηγορίας.

Η Έβερτον είναι στα πάνω της, 10 νίκες στα 15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και με ψυχολογία. Όμως αφενός έρχεται από έξτρα επιβάρυνση αφού είχε τον προημιτελικό του League Cup την Τρίτη, αφενός όπως όλα δείχνουν θα λείψει ο Ντουκουρέ. Εξαιρετική σεζόν από τον Αφρικανό μέσος, 1ος σκόρερ με έξι γκολ και σε ένα ρόλο γάντι πίσω από τον Κάλβερτ Λιούιν, ενώ η ομάδα του είναι αήττητη και στα 14 τελευταία που εκείνος σκόραρε. Ο άσος φαβορί παραμένει στα επίπεδα του 1,85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος κοιτάμε και το Φούλαμ – Μπέρνλι. Με σούπερ ψυχολογία η Φούλαμ, μεσοβδόμαδα πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Σε καλό μομέντουμ, ψάχνει για πρώτη φορά από το 2006 να κερδίσει 4 σερί εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ μέσα στο Δεκέμβριο έχει σκοράρει 13 γκολ, τα περισσότερα που έχει πετύχει σε ένα μήνα από το 1966. Η Μπέρνλι είναι εξακολουθητικά σε πολύ κακό φεγγάρι. Με 8 πόντους σε 17 ματς – οι λιγότεροι πόντοι που είχε ομάδα σε αυτή την αγωνιστική και σώθηκε στο τέλος, ήταν 10- πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά και αδυναμία του φανεί κυνική. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει πετάξει 16 πόντους σε ματς που προηγήθηκε. Δικαιολογημένα φαβορί του 1,70 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Έβερτον: 1 (απόδοση 1.85), 17:00
  • Φούλαμ – Μπέρνλι: 1 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Λίβερπουλ - Άρσεναλ : Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ