ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με δύο άσους και γκολ από την Premier League

Οι Ελάνγκα και Γκιμπς-Γουάιτ πανηγυρίζουν γκολ της Νότιγχαμ κόντρα στην Άρσεναλ | 12 Αυγούστου 2023
Οι Ελάνγκα και Γκιμπς-Γουάιτ πανηγυρίζουν γκολ της Νότιγχαμ κόντρα στην Άρσεναλ | 12 Αυγούστου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρία στοιχήματα από το αγγλικό μενού.

Δυνατή εμβόλιμη στην Πρέμιερ Αγγλίας και ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία, πρώτη στάση μας σήμερα στο Νιούκαστλ – Εβερτον. Στη Νιούκαστλ όσο περισσότερους τραυματισμούς βγάζει, τόσο περισσότερο μέταλλο βλέπεις και πείσμα. Από φοβερό τρίποντο ανατροπής για την ψυχολογία κόντρα στη Γουέστ Χαμ, στον αντίποδα η Έβερτον πλέον βράζει στο ζουμί της, θα πολεμήσει προφανώς όσο την παίρνει, όμως στη συγκεκριμένη συγκυρία δείχνει σε τέλμα. Ο άσος στο 2.00.

Στο Νότιγχαμ – Φούλαμ, η γηπεδούχος έχει απέναντι της σαφώς ποιοτικότερη αντίπαλο από την Κρ. Πάλας και αυτό αλλάζει το βαθμό δυσκολίας. Υπάρχει άγχος και ανάγκη αποτελέσματος που δεν είναι καλοί σύμβουλοι, παράλληλα η Φούλαμ πάει αρκετά τσιτωμένη μετά το σαββατιάτικο στραβοπάτημα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ναι μεν σαν ομάδα προχωράει με μεγάλες εκλάμψεις, όμως έχει βρει πλέον επαφή με το γκολ. Στο 1.70 το Goal/Goal.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Τέλος, μας απασχολεί και το Μπέρνλι – Γουλβς. Με αποθέματα αγωνιστικότητας και πείσματος στα τελευταία η Μπέρνλι, το πολεμάει όσο πάει και όσο την παίρνει. Το αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε (έπαιζε με 10 σε όλο το β’) στο Τσέλσι της δίνουν το έξτρα πουσάρισμα και είναι στοιχείο που σε κάνει την κοιτάξεις πολύ πιο σοβαρά από κάθε άλλη περίπτωση. Ο άσος σε dnb στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Εβερτον: 1 (απόδοση 2.00), 21:30
  • Νότιγχαμ - Φούλαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:30
  • Μπέρνλι - Γουλβς: 1 dnb (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ