BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Κυνήγι στο FA Cup

The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super)
The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Σήμερα το κυρίως πιάτο του 3ου γύρου του FA Cup, που παραδοσιακά διεξάγεται το πρώτο Σάββατο του νέου έτους και… ακόμη πιο παραδοσιακά προκαλεί για… κυνήγι..

Σάντερλαντ – Νιούκαστλ. Η κληρωτίδα του 3ου γύρου είχε πολλά κέφια και έτσι έβγαλε ένα από τα μεγαλύτερα τοπικά ντέρμπι της Αγγλίας, το περίφημο Tyne–Wear derby ή, αλλιώς, North East derby. Και μόνο και μόνο για αυτό, κι από τη στιγμή που το ματς γίνεται στην έδρα της Σάντερλαντ, δικαιολογείται κάποιος να σκεφτεί να πάει στην κόντρα και στον άσο, που βρίσκεται σε τιμές άνω του 4,00.

Ειδικά μάλιστα όταν η Νιούκαστλ, ταλαιπωρημένη από το βαρύ πρόγραμμα του πρώτου μισού της σεζόν και με πολλούς τραυματισμούς, βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο φεγγάρι μετρώντας ρεκόρ 1-1-6 στα τελευταία της οχτώ ματς για όλες τις διοργανώσεις. Όπου μάλιστα η ισοπαλία ήταν στο League Cup με την Τσέλσι, όπου τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι, και η μόνη της νίκη κόντρα σε μια Φούλαμ που έπαιζε από το ξεκίνημα με δέκα παίκτες. Η Σάντερλαντ βέβαια είναι ομάδα Championship και υπάρχει μια κατηγορία διαφορά, όμως αυτό δεν σημαίνει πολλά πράγματα όταν μιλάμε για FA Cup. Χώρια μάλιστα που δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στις μαυρόγατες κόντρα στη νεόπλουτη γειτόνισσα.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Στόουκ – Μπράιτον. Η Μπράιτον είναι πολυδιαφημισμένη φέτος στα μέρη μας, λόγω της παρουσίας της στον όμιλο της ΑΕΚ, και είναι όντως ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Όμως, όπως και η Νιούκαστλ, έχει δυσκολευτεί και αυτή να χωρέσει τα πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη και επίσης έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Υπό αυτές τις συνθήκες, με την Μπράιτον να έχει φιλοδοξίες και στο πρωτάθλημα (7η στη βαθμολογία και μέσα στη μάχη των ευρωπαϊκών θέσεων) και φυσικά στην Ευρώπη, το FA Cup είναι λογικό να αποτελεί τρίτη προτεραιότητα. Η Στόουκ, παρά την κακή της σεζόν, είναι από τα καλά ρόστερ της Championship κι ακριβώς δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα ο οργανισμός της διψά για μια επιτυχία και ένα… σκαλπ ομάδας Premier League. Σε πολύ ψηλές τιμές ο άσος, ξεπερνάει το 5,50.

Χαλ – Μπέρμιγχαμ. Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα, αυτό το ζευγάρι είναι μεταξύ ομάδων της Championship. Βάσει βαθμολογίας και συνολικής εικόνας (7η η Χαλ και 20ή η Μπέρμιγχαμ) δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι η αγορά θέλει τον άσο φαβορί του 1,80 και το διπλό αουτσάιντερ του 4,00+. Το FA Cup όμως συχνά έχει τους δικούς του νόμους και το ότι η Χαλ πάει καλά και διεκδικεί άνοδο στο πρωτάθλημα, ενώ η Μπέρμιγχαμ διάγει απογοητευτική σεζόν είναι ερέθισμα για να παίξεις Μπέρμιγχαμ και όχι Χαλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κι αυτό γιατί, πολύ απλά, η Χαλ έχει άλλες προτεραιότητες, ενώ για την Μπέρμιγχαμ το FA Cup μπορεί να αποτελέσει σωσίβιο. Η συγκεκριμένη συγκυρία μάλιστα μοιάζει ακόμη καλύτερη, καθώς η Χαλ, λόγω τραυματισμών, τιμωριών και Κόπα Άφρικα, έχει μαζέψει αρκετά προβλήματα για το σημερινό ματς. Και το σημαντικότερο ότι στην Μπέρμιγχαμ τελείωσε άδοξα αυτή την εβδομάδα το πείραμα Γουέιν Ρούνι, με τον πρώην Άγγλο σταρ να απολύεται ύστερα από λιγότερο από τρεις μήνες στον πάγκο της: ο Ρούνι παρέλαβε την Μπέρμιγχαμ στην 5η θέση και σε 15 παιχνίδια την αφήνει στην 20ή θέση με 9 ήττες! Οι παίκτες ήταν ξεκάθαρο ότι δεν εμπνεύστηκαν από τις νέες, φιλόδοξες ιδέες του Ρούνι και η λογική λέει ότι σήμερα θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και να δώσουν απαντήσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντερλαντ – Νιούκαστλ: 1 (απόδοση 4,33) 14:45
  • Στόουκ – Μπράιτον: 1 (απόδοση 5,75) 17:00
  • Χαλ – Μπέρμιγχαμ: 2 (απόδοση 4,20) 17:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ