TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Η Λίβερπουλ έχει το μεγαλύτερο κίνητρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 2 Μαρτίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 2 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Παιχνίδι σε αποδόσεις 1.82 και 2.35 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από δύο παραδοσιακές ευρωπαϊκές μονομαχίες.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι διεξάγεται σήμερα στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Λίβερπουλ, το κίνητρο σε αυτά τα ματς είναι πάντα τεράστιο. Αυτοί τη στιγμή όλα είναι ρευστά, οι κόκκινοι του Κλοπ θέλουν την νίκη για να επιστρέψουν στη… μοναξιά της κορυφής, εκεί βρίσκεται από χθες η Άρσεναλ.

Οι κόκκινοι διάβολοι του Τεν Χαγκ αδυνατούν να βρουν ισορροπία, εκεί που χτίζουν ένα σερί, δίνουν μια και τα γκρεμίζουν όλα. Το προηγούμενο Σάββατο ισοφαρίστηκαν από την Μπρέντφορντ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μεσοβδόμαδα, πάλι στις καθυστερήσεις, ηττήθηκαν 4-3 από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ κι ενώ δύο λεπτά πριν το φινάλε είχαν προβάδισμα 3-2! Αυτά γίνονται μόνο σε σύνολα με εύθραυστη ψυχολογία, η Γιουνάιτεντ ψάχνει έναν τρόπο να σώσει τη χρονιά. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν μερικές εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, η Μάντσεστερ πανηγύρισε την πρόκριση στην παράταση, τώρα όμως το σκηνικό είναι διαφορετικό, δεν υπάρχει περιθώριο για ροτέισον, οι δύο προπονητές θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν.

Συνεχίζει με νίκη η Γιουβέντους

Τέλος στην αγωνιστική καθίζηση έβαλε η Γιουβέντους, μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-0 της Λάτσιο για το Κύπελλο Ιταλίας και… αγγίζει τον τελικό (υπάρχει ρεβάνς) είναι ώρα να δείξει ανάλογη εικόνα και στο πρωτάθλημα, όπου στα 9 τελευταία ματς, έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά. Την ίδια στιγμή η 4η Μπολόνια απέχει μόλις 2 βαθμούς, ενώ η 5η Ρόμα πλησίασε στο -4 και θα αρχίσει να γίνεται πιεστική.

Ο Αλέγκρι δεν ανησυχεί, στις δηλώσεις για το σημερινό ματς με την Φιορεντίνα, τόνισε πως η διοίκηση του ζήτησε να κατακτήσει μία από τις θέσεις του Champions League, κοινώς θεωρεί ότι όλα πάνε καλά και οι μπιανκονέρι βρίσκονται εντός στόχων. Οι βιόλα του Ιταλιάνο, έχουν κακή παράδοση κόντρα στη Γιούβε, ενώ την Πέμπτη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βικτόρια Πλζεν στον πρώτο προημιτελικό του Conference League το μυαλό τους θα είναι εκεί, η ευκαιρία για πρόκριση μεγάλη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ πάντα αντλεί δύναμη, αλλά δεν είναι να την εμπιστεύεται κανείς. Η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, βγάζει αυτοπεποίθηση, θέλει τον τίτλο στο αντίο του Κλοπ, πιστεύω θα πάρει το ματς, ένα γκολ οι γηπεδούχοι θα το βρουν.

Η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες έστω και στο Κύπελλο, το είχε ανάγκη η ομάδα του Αλέγκρι. Η Φιορεντίνα περνάει δύσκολα στο Τορίνο, ακολουθούν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ίσως γίνει διαχείριση, ο άσος αποτελεί βασική επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.35), 17:30
  • Γιουβέντους - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.82), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ