ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν της πάνε οι Παρασκευές, ποντάρισμα στο 1.87

Φίλαθλος βγαίνει από από το Λόφτους Ρόουντ, έδρα της ΚΠΡ
Φίλαθλος βγαίνει από από το Λόφτους Ρόουντ, έδρα της ΚΠΡ © 2022 LEFTERIS PITARAKIS/ASSOCIATED PRESS

Η ΚΠΡ βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στην Championship και φιλοξενεί απόψε τη Ρέντινγκ, η οποία βρίσκεται και αυτή εντός θέσεων playoffs ανόδου. Η παράδοση οδηγεί στο 1.87.

Non stop η δράση στην Championship της Αγγλίας. Μετά από δώδεκα αγωνιστικές επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά πόσο αμφίρροπη διοργάνωση είναι και πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Ομάδες που πριν 3 αγωνιστικές ήταν στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας πλέον είναι εντός τροχιάς playoffs ανόδου, όπως η Σουόνσι.

Μια άλλη ομάδα που δείχνει να ξεπερνάει τον εαυτό της είναι η ΚΠΡ, πέρσι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, φέτος δείχνει πιο σταθερή και μετά από 12 ματς βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο -3 από την απευθείας άνοδο και φιλοξενεί στο Λόφτους Ρόουντ απόψε τη Ρέντινγκ (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω μ’ έναν βαθμό περισσότερο.

Η κατάσταση ολοένα και βελτιώνεται στους Τζερς που πήραν σπουδαίο διπλό στο Μπράμαλ Λέιν κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επικράτησαν 1-0. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί διπλό, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει την Μπρίστολ Σίτι με 2-1. Επιστρέφει εντός έδρας, εκεί που έχει πετύχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-2-1), το 3-1 επί της Χαλ.

Η Ρέντινγκ είχε δύσκολο πρόγραμμα τελευταία, αλλά μετά από την ήττα κόντρα στη Σάντερλαντ (3-0), πέτυχε δύο σερί νίκες (1-0 τη Γουίγκαν εκτός, 3-1 τη Χάντερσφιλντ εντός), ενώ μεσοβδόμαδα πήρε το 1-1 απέναντι στη Νόριτς σ’ ένα ματς που έπαιξε καλή άμυνα, ενώ σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε ουκ ολίγες φάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες δεν πήγαιναν για εξάδα, αλλά εκεί βρίσκονται πλέον. Η ΚΠΡ έχει κάνει κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά η Ρέντινγκ είναι ζόρικη ομάδα, δεν… μασάει. Στη γηπεδούχο θα λείψει ο παικταράς εξτρέμ Γουίλοκ που έχει πετύχει έξι γκολ ως τώρα, μέγα πλήγμα η απουσία του αφού είναι από τους παίκτες που τρέχουν. Η ΚΠΡ δεν έχει κερδίσει στα 10/14 τελευταία εντός έδρας ματς που έδωσε Παρασκευή, μια παράδοση που δεν είναι αδιάφορη (3-1-9) και δημιουργεί κόμπλεξ πολλές φορές όταν επικρατούν τέτοιες συνθήκες. Το έχουμε δει και σ' άλλες ομάδες να επιβεβαιώνεται αντίστοιχη παράδοση με τις μέρες.

Αμφότερες δίνουν μετά από 3 μέρες ξανά παιχνίδι, αλλά η Ρέντινγκ δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλύτερη άμυνα. Μέσα σ’ όλα αυτά οι Βασιλικοί έχουν πάρει τον αέρα των Τζερς τα τελευταία χρόνια αφού μετρούν 4 ισοπαλίες, 2 νίκες και 1 ήττα (πέρσι 4-0) σε επτά τελευταία, ενώ τελευταία φορά που η ΚΠΡ έκανε δύο σερί άσους κόντρα στη Ρέντινγκ ήταν το 2009 και το 2010. Έχει αρκετά το Χ η αναμέτρηση. Στο 1.87 το Χ2, καθώς αδικείται από τις τιμές η φιλοξενούμενη, δεν είναι τόσο φαβορί ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΠΡ - Ρέντινγκ: Χ2 (απόδοση 1.87), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ