ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Χωρίς νίκη στο σπίτι της, ποντάρισμα στο 2.67

Φίλαθλοι της Γουίγκαν στο DW Stadium σε αναμέτρηση κόντρα στη Σουόνσι
Φίλαθλοι της Γουίγκαν στο DW Stadium © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Στο DW η Γουίγκαν φιλοξενεί σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική την Μπλάκμπερν. Χωρίς νίκη στο σπίτι τους οι Λάτικς, με πολλά σκαμπανεβάσματα τα Ρόδα, ποντάρισμα στο 2.67.

Η δράση το Νησί δεν σταματάει ποτέ, γνωστό αυτό και απόψε μεταξύ άλλλων διεξάγεται εξ αναβολής αναμέτρηση στην Championship στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Στο DW η Γουίγκαν φιλοξενεί την Μπλάκμπερν (21:45 LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς ζωτικής σημασίας. Οι Λάτικς έχουν δώσει έξι ματς στο σπίτι τους ως τώρα και σε κανένα από αυτά δεν έχουν κερδίσει (0-3-3). Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στην Κάρντιφ, αλλά ηττήθηκαν 3-1 εντός στο τελευταίο χρονικά ματς. Ήταν αρκετά παραγωγική η ομάδα του Ρίτσαρντσον στο ματς, βρέθηκε στο 7’ πίσω στο σκορ όμως, δέχτηκε και δεύτερο στο 65’, μείωσε στο 83’ και ενώ έδειχνε ότι μπορεί να ισοφαρίσει, υπέστη τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις του αγώνα σ’ ένα ματς που δημιούργησε 0,90 xG.

Η Μπλάκμπερν είναι σε καλύτερη μοίρα και προσπαθεί να διατηρηθεί σε τροχιά playoffs ανόδου. Μετά από την ήττα στο Κάρντιφ (1-0) αντέδρασε απέναντι στη Ρόδεραμ με εμφατικό τρόπο και επικράτησε 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Μπερετόν και ένα το Σμόντικς. Πιέστηκε στο ματς, αλλά άντεξε. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και κυρίως στην έδρα της κάνει νίκες. Στον δρόμο μετράει 2 νίκες και 4 ήττες ως τώρα σε έξι εξορμήσεις. Δεν περνάει απαρατήρητο πάντως ούτε από τον ίδιο τον Τόμασον το… σκωτσέζικο ντους που κάνει η ομάδα του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουίγκαν έχει μεγαλύτερη ανάγκη από το τρίποντο ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση. Έχει την παράδοση κόντρα στα Ρόδα με δύο σερί νίκες, αμφότερες εντός μάλιστα. Η Μπλάκμπερν με βάση τις μετρήσεις της έχει κάνει overperformance και δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να πατήσει σε γερές βάσεις και να χτίσει σερί. Η Γουίγκαν μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας, ωστόσο κάνει φάσεις, σκοράρει και αξίζει καλύτερης τύχης. Το διπλό έχει γυρίσει αουτσάιντερ και από το 2.63 πλέον τιμάται στο 2.73. Στο 2.67 ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίγκαν - Μπλάκμπερν: 1 (απόδοση 2.67), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ