BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Bet Builders στην Premier League

Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ απέναντι στην Μπέρνλι για την Premier League | 11 Νοεμβρίου 2023
Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ απέναντι στην Μπέρνλι για την Premier League | 11 Νοεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Αυλαία στο πρόγραμμα της Premier League με δύο πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια. Μπράιτον – Τότεναμ και το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ είναι παιχνίδια που μπορούν να χωρέσουν Bet Builders αφού προσφέρονται και οι αριθμοί των ομάδων.

Στο Μπράιτον – Τότεναμ, η γηπεδούχος δεν έχει ακόμη κρατήσει το μηδέν πίσω, συνολικά 22 ματς όπου δέχεται γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη στην κατηγορία, ενώ είναι κορυφαία στη λίστα των Goal/Goal με 17 σε 18 ματς μέχρι στιγμής. Στο ίδιο… βιολί βαράει και η Τότεναμ, σκοράρει σε 30 σερί στο πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά αμυντικά είναι ομάδα που δίνει δικαιώματα,24 γκολ στο παθητικό της, ενώ σήμερα δεν θα ‘χει και το δίδυμο των βασικών στόπερ της. Εν ολίγοις υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να προκύψει χορταστικό παιχνίδι, με το G/G & Over 2,5 να έχει απόδοση 1,70.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των παικτών, ο Ρισάρλισον στην Τότεναμ άρχισε επιτέλους να ζεσταίνεται. Πέτυχε 4 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια στην Premier League, όταν είχε σκοράρει μόνο δύο στα πρώτα 39 του με τη φανέλα της Τότεναμ. Το anytime του σε συνδυασμό Bet Builder με το G/G & Over 2,5 δίνει απόδοση 4,20.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στο λονδρέζικο ντέρμπι, είναι ξεκάθαρη η φόρμα αλλά κυρίως η παράδοση της Άρσεναλ. 12-0-1 το τρέχον εντός ρεκόρ της με τη Γουέστ Χαμ, παράλληλα τρέχει σερί 12-5-0 σε λονδρέζικα ντέρμπι πρωταθλήματος, την ώρα που ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες, έχει χάσει και τα 72 (0-21-51) εκτός έδρας απέναντι στους “κανονιέρηδες” για το πρωτάθλημα. Ο άσος είναι σε λογικά χαμηλά επίπεδα φαβορί του 1,35, πάνω στη λογική της προσεκτικότερης προσέγγισης που δείχνει η Γουέστ Χαμ τα τελευταίο διάστημα, σε combo με το Under 3,5 ανεβαίνει στο 2,30.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ οι μηχανές και φέτος από το Σακά. Ο παικταράς της Άρσεναλ μετράει 11 γκολ και 7 ασίστ στα 17 τελευταία εντός έδρας της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα σκόραρε και στο αντίστοιχο περσινό, το οποίο κατά σύμπτωση είχε γίνει πάλι στην Boxing Day.

Το anytime του (απόδοση 2.60) συνδυαστικά με τον άσο & Under 3,5, πληρώνουν 6 φορές τη μίζα μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Bet Builder Μπράιτον – Τότεναμ: G/G & Over 2,5 και Ρισάρλισον anytime (απόδοση 4.20), 21:30
  • Bet Builder Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: 1 & Under 3,5 & Σακά anytime (απόδοση 6.00), 22:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ