TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Ανθίζουν τα Ρόδα του Μόουμπρεϊ, ποντάρισμα στο 2.23

Ο Τόνι Μόομπρεϊ ως τεχνικός της Μπλάκμπερν σε ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Τόνι Μόομπρεϊ στον πάγκο της Μπλάκμπερν © 2022 LEE SMITH/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Χαλ φιλοξενεί την Μπλάκμπερν σε μια περίοδο που δεν πείθει ιδιαίτερα, την ώρα που η φιλοξενούμενη είναι στα πάνω της. Ποντάρισμα σε απόδοση 2.23.

Πάει ξανά να μπλέξει η Χαλ και να μπει σε περιπέτειες σχετικά με τη μάχη της παραμονής. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να κινδυνεύει, ενώ η διοίκηση δείχνει διατεθειμένη να κάνει καλές μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση της ομάδας στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Με τέτοιες εμφανίσεις όμως μονάχα ο προβληματισμός μπορεί να κυριεύσει παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Είχε ένα αρκετά ζόρικο πρόγραμμα η Χαλ, είναι δεδομένο αυτό. Απέχει πλέον έξι ματς μακριά από τις νίκες, στο διάστημα αυτό αποκλείστηκε στην παράταση από την Έβερτον στον έξτρα χρόνο της παράτασης με 3-2 (2-2 κανονική διάρκεια) στο Κύπελλο Αγγλίας. Τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στην τελευταία πεντάδα αγώνων στην Championship για τις Τίγρεις που είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασαν από τη Στόουκ 2-0 δίχως να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο στο χορτάρι.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Μπλάκμπερν (21:45 LIVE από το SPORT24). Προσπαθεί να ανακάμψει. Τα Ρόδα του Μόουμπρεϊ προσπαθούν να ανθίσουν ξανά και η νίκη στην Ουαλία κόντρα στην Κάρντιφ με 1-0 άφησε υποσχέσεις. Έκαναν ορθή διαχείριση, δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα και προσπάθησαν να μην σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις από εκεί πέρα. Έπαιξε βέβαια σημαντικό ρόλο ότι άνοιξε το σκορ στο 14’. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του μπακ Νιαμπέ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μόουμπρεϊ δεν είναι κανένας χθεσινός, είναι από τους έμπειρους και αξιόλογους μάνατζερ της Championship. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ενώ κρατάει προσγειωμένους τους παίκτες του. Ναι μεν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Γουίγκαν, αλλά δεν αποτελούσε προτεραιότητα. Ο αντίπαλος φαντάζει ιδανικός για να συνεχίσει να ασκεί η Μπλάκμπερν πίεση στη δεύτερη Μπόρνμουθ με την οποία ισοβαθμεί. Από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η φιλοξενούμενη, σε κανένα από αυτά τα ματς μάλιστα δεν δέχτηκε γκολ. Στο 2.23 κατά μέσο όρο το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαλ - Μπλακμπερν: 2 (απόδοση 2.23), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ