ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Ανοδικά κινείται ο άσος της Νόριτς

Ο τεχνικός της Νόριτς, Ντιν Σμιθ
Ο τεχνικός της Νόριτς, Ντιν Σμιθ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Νόριτς - Μίλγουολ από το πρωτάθλημα της Championship

Με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Νόριτς κόντρα στη Μίλγουολ ανοίγει η αυλαία στην πέμπτη αγωνιστική της Championship (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Νόριτς - Μίλγουολ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Νόριτς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μόλις ένα βαθμό στα πρώτα τρία ματς. Στην τέταρτη στροφή πάντως, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κερδίζοντας εύκολα με 2-1 τη Χάντερσφιλντ. Προηγήθηκε με 2-0 πριν συμπληρωθεί το τέταρτο. Κέρδισε αποβολή στο 48' και παρά τη μείωση στο 81' δεν αγχώθηκε καθόλου.

Στον αντίποδα, η Μίλγουολ έχει μαζέψει ήδη επτά βαθμούς και ειδικά στις τελευταίες δύο αγωνιστικές έκανε απίστευτα πράγματα. Αρχικά κέρδισε 3-2 με ανατροπή την Κόβεντρι, ενώ βρέθηκε κάτω με 0-2 στο 28'. Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 85'. Ακόμη πιο εντυπωσιακό το comeback των Λονδρέζων στο 2-2 με τη Σουόνσι, η οποία προηγήθηκε 2-0 στο 13'. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ ισοφάρισε με δύο αυτογκόλ στο 93' και στο 95'!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μίλγουολ είναι φανερό πως βρίσκεται σε φάση ρέντας, ωστόσο εκτός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι χωρίς νίκη οκτώ σερί αγώνες (0-5-3).

Από την άλλη, τα "καναρίνια" είναι αβέβαιο αν θα έχουν απόψε στη σύνθεσή τους τον Τέεμου Πούκι. Ο Φινλανδός σταρ δίνεται αμφίβολος και δεν αποκλείεται ο Ντιν Σμιθ να εμπιστευτεί στην κορυφή της επίθεσης, ξανά τον Τζος Σάρτζεντ, ο οποίος μάλιστα άνοιξε το σκορ κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Προγνωστικά Αγγλία: Μπορεί και χωρίς τον Πούκι

Αυτή πάντως η είδηση έχει επηρεάσει το σετ με συνέπεια ο άσος από το 1.90 να έχει πλέον φτάσει σε τιμές διπλασιασμού. Σε αυτά τα επίπεδα, ακόμη κι αν δεν αγωνιστεί ο Πούκι, ο άσος δεν μπορεί να αγνοηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νόριτς στο Carrow Road είναι πολύ δυνατή, το ρόστερ της είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία, οι μπουκ τη θεωρούν 5ο φαβορί φέτος για την απευθείας άνοδο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο το 2019, όσο και το 2021 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Championship.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόριτς – Μίλγουολ: 1 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ