TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ενισχυμένη Λιόν και η υποχρέωση της Σεβίλλης

Ο Οκάμπος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Οκάμπος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Σεβίλλης @ 2022 MIGUEL MORENATTI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ ξεκίνησε τη νέα σεζόν ιδανικά με 2/2 και συνεχίζει σήμερα με ακόμη τρεις επιλογές από το γαλλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Λιόν έκανε μεταγραφές ουσίας, το καλοκαίρι που πέρασε. Οι Λακαζέτ, Τολισό, επέστρεψαν σπίτι τους. Επίσης αποκτήθηκαν ο Αργεντινός αριστερός μπακ Ταγλιαφίκο και ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ Λεπενάντ. Πρόκειται για πολύ καλές προσθήκες, ειδικά ο πρώτος. Στον αντίποδα, αναμένεται να πουληθεί μέχρι τέλος του μήνα, ο Αουάρ.

Προγνωστικά Γαλλία: Επιστρέφει στους μεγάλους η Λιόν

Συνολικά, το ρόστερ δυνάμωσε και η Λιόν έχει φέτος σαν στόχο να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Βάση ρόστερ, εμπειρίας και ποιότητας θα είναι παράλογο να μην συμβεί.

Απόψε δίνει ένα βατό παιχνίδι, στο οποίο έχει σοβαρά πλεονεκτήματα κόντρα στην Τρουά (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Απέναντι της μετρά εννιά συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η Λιόν έχει δώσει μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αζαξιό. Μπήκε φουριόζα, πέτυχε δύο τέρματα νωρίς, αποβλήθηκε όμως στο 27ο λεπτό, μετά από ανόητη ενέργεια ο Λόπεζ, έμεινε με δέκα και προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη, κάτι που τελικά κατάφερε με 2-1.

Είναι φρέσκια, διότι δεν έπαιξε τη δεύτερη αγωνιστική. Το γήπεδο της Λοριάν δεν ήταν σε καλή κατάσταση, λόγω ξηρασίας και ο πρόεδρος Ολάς πίεσε και πήρε την αναβολή. Η Τρουά ξεκίνησε με δύο ήττες την σεζόν, έχοντας δεχτεί από τρία τέρματα σε κάθε παιχνίδι. 3-2 στη Μονπελιέ και 0-3 από την Τουλούζ. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50.

Προγνωστικά Ισπανία: Δυνατό ξεκίνημα ξανά η Ράγιο

Στη La Liga, η Βαγιεκάνο έκανε την έκπληξη της πρεμιέρας, παίρνοντας το 0-0 στο Καμπ Νου. Ήταν πειθαρχημένη, έπαιξε εξαιρετικά πίσω από την μπάλα και κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν. Μάλιστα, βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις, που ακυρώθηκε από το VAR.

Έδειξε έτοιμη, για να επαναλάβει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα όπως το περσινό. Από την στιγμή που πήρε το 0-0 στην Βαρκελώνη με την Μπάρτσα, ασφαλώς και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην ίδια πόλη, απέναντι στην Εσπανιόλ (21:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), ειδικά από την στιγμή, που δεν είναι διαθέσιμος ο Ραούλ Ντε Τομάς. Το Χ2Δ στο 1,60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Με ποιότητα και πίεση για τη νίκη

Η Σεβίλλη ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στη La Liga. Ο Λοπετέγκι έχει ένα ρόστερ γεμάτο λύσεις και ποιότητα, στο οποίο προστέθηκαν και οι Ίσκο, Τέλες. Το σημαντικό όμως είναι, αν θα καταφέρει ο Λοπετέγκι να δέσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του, καλύπτοντας τα κενά που άφησαν οι Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος.

Αποκτήθηκαν οι στόπερ Μαρκάο από την Γαλατά και ο 20 χρόνος Νιανζού από την Μπάγερν. Προς το παρόν, ο Λοπετέγκι παλεύει με τον Ρέκικ και γυρνώντας πίσω τον Γκουντέλιν.

Στην πρεμιέρα, η Σεβίλλη ηττήθηκε με 2-1 στην Οσασούνα, αποτέλεσμα που την αναγκάζει σήμερα, να δει πολύ σοβαρά το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ, που απογοήτευσε στην πρεμιέρα (23:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, έχασε με 0-3 από τη Βιγιαρεάλ.

Η Σεβίλλη έχει θέματα να λύσει πίσω, αλλά μεσοεπιθετικά έχει την ποιότητα για να κερδίσει έναν κατώτερο αντίπαλο, σε ένα παιχνίδι που δεν επιτρέπεται να μην το κερδίσει. Μπήκε στην αποστολή και ο Ίσκο, που το πιθανότερο είναι να έρθει από τον πάγκο.

Με τους Λαμέλα, Πάπου Γκόμες, Οκάμπος, Μίρ αναμένεται να ξεκινήσει ο Λοπετέγκι και στη ροή αγώνα, να περάσει τους Ράκιτιτς, Ίσκο. Σε κάθε περίπτωση, η λογική λέει πως θα βρει την άκρη να κερδίσει. Στο 1.55-1.60 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ - Ράγιο Βαγιεκάνο: Χ2Δ (απόδοση 1.60), 21:00
  • Λιόν - Τρουά: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.45-1.50), 22:00
  • Σεβίλλη- Βαγιαδολίδ: 1 (απόδοση 1.55-1.60), 23:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ