TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στην κόντρα αλλά με κάλυψη

Ο άσος της Ράγιο Βαγιεκάνο Ισι Παλαθόν με τον Ουσμάν Ντεμπελέ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της La Liga στο Καμπ Νου.
Ο άσος της Ράγιο Βαγιεκάνο Ισι Παλαθόν με τον Ουσμάν Ντεμπελέ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της La Liga στο Καμπ Νου. © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει μπάλα από τη Δανία μέχρι την Ισπανία.

Δεύτερη αγωνιστική στη La Liga και μια από τις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο. Με στοχευμένες και καλές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά ταυτόχρονα διατηρώντας τον βασικό κορμό και την περσινή ομοιογένεια, η Ράγιο παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και οργανωμένη και στάθηκε όρθια στο Καμπ Νου, παίρνοντας το 0-0 από την Μπαρτσελόνα.

Το πρόγραμμα τη φέρνει και τη 2η αγωνιστική να παίζει εκτός έδρας, ξανά στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά με την Εσπανιόλ (21:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Μια Εσπανιόλ που στην πρεμιέρα της πήρε το 2-2 στη Θέλτα, αλλά συνολικά μάλλον προβλημάτισε, αφού για 70 λεπτά ήταν σε δεύτερο ρόλο και ξύπνησε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο, μειώνοντας στο 71’ και παίρνοντας τον πόντο στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Χοσέλου.

Η Ράγιο έχει καλή πρόσφατη παράδοση στα ματς στη Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ, έχοντας βγάλει διπλά και πέρυσι και πρόπερσι, και οι αποδόσεις, που θέλουν το διπλό στο 3.20-3.25, μάλλον την αδικούν. Παίζει βέβαια σαφώς και το Χ στο ματς και, έτσι, αντί για το καρφί διπλό, πιο σωστή επιλογή είναι το +0,25 της Βαγιεκάνο στο ασιάτικο χάντικαπ, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζεις το μισό σου στοίχημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το δεύτερο ματς που θα κλείσει τη δυάδα μας είναι από τη Δανία, το Λίνγκμπι – Κοπεγχάγη (20:00 Live από το SPORT24). Η βασική σκέψη για το ματς είναι πάρα πολύ απλή: η Κοπεγχάγη είναι εν μέσω των πλέι οφ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι, την Τρίτη, οι Δανοί νίκησαν 2-1 εντός έδρας την Τραμπζονσπόρ και, με το σκορ εύθραυστο και την πρόκριση να παίζεται στο όριο, όλα στρέφονται γύρω από τη ρεβάνς της Τραπεζούντας, που ακολουθεί την Τετάρτη που μας έρχεται.

Έτσι κι αλλιώς η Κοπεγχάγη φέτος παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στο ξεκίνημα της δανέζικης λίγκας (2-0-3 ρεκόρ) και το ματς στο Λίνγκμπι έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μπανανόφλουδας. Είναι και τοπικό ντερμπάκι (το Λίνγκμπι είναι προάστιο της Κοπεγχάγης), το γήπεδο θα είναι sold out, μια χαρά περίπτωση κόντρας. Πάνω από 4.00 παίζει ο άσος, καλύτερα πάντως και εδώ να πάρεις μαζί σου το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίνγκμπι – Κοπεγχάγη: +0,5 Λίνγκμπι (απόδοση 2.10) 20:00
  • Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο: +0,25 Ράγιο Βαγιεκάνο (απόδοση 1.84) 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ