ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Πόρτο και Ατλέτικο σε τεντωμένο σχοινί, ποντάρισμα στις κάρτες

Ο άσος της Πόρτο Μπεμπά αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ατλέτικο
Ο Μπεμπά αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Ⓒ 2021 MANU FERNANDEZ/ ASSOCIATED PRESS

Πόρτο και Ατλέτικο διεκδικούν την πρόκριση στους 16 του Champions League σε ένα ματς που υπόσχεται ένταση και κάρτες.

Στον δεύτερο όμιλο του Champions League η Πόρτο υποδέχεται την Ατλέτικο (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο ομάδων. Το σετ αποδόσεων είναι πολύ ισορροπημένο, με τον άσο οριακά φαβορί στο 2.65 και το διπλό στο 2.75.

Η Πόρτο για να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου και να συνεχίσει στους 16 του Champions League πρέπει είτε να κερδίσει την Ατλέτικο, είτε να πάρει την ισοπαλία και παράλληλα η Μίλαν να μην επικρατήσει της σίγουρα πρώτης και αδιάφορης βαθμολογικά Λίβερπουλ. Σε περίπτωση που η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ηττηθεί ενδέχεται να τερματίσει ακόμη και τέταρτη, αν η Μίλαν κερδίσει τη Λίβερπουλ.

Από την πλευρά της, η Ατλέτικο χρειάζεται μόνο νίκη για να βγει δεύτερη και την ίδια ώρα η Μίλαν να μην νικήσει τη Λίβερπουλ. Εφόσον κερδίσουν και η Ατλέτικο και η Μίλαν, τότε η πρόκριση στους 16 θα παιχθεί στη διαφορά τερμάτων με τους “ροσονέρι” αυτή τη στιγμή να υπερέχουν κατά ένα γκολ.

Πόρτο - Ατλέτικο: Στοιχηματική Πρόταση

Το παιχνίδι λοιπόν στο Ντραγκάο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές έντασης και εκνευρισμός. Αλλωστε και οι δύο ομάδες φημίζονται για τη σκληράδα τους και το δυναμικό αγωνιστικό στιλ που εκπροσωπούν τόσο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όσο και ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στα πρώτα πέντε ματς του ομίλου, η Πόρτο δέχθηκε 14 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη, δηλαδή κατά μέσο όρο τρεις κάρτες ανά ματς. Αντίστοιχα, η Ατλέτικο δέχθηκε 10 κίτρινες και δύο κόκκινες, κάτι παραπάνω δηλαδή από δύο κάρτες ανά ματς.

Το αποψινό παιχνίδι το διευθύνει ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς που έπαιξε την Πόρτο, το φετινό 1-1 με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο και το περσινό διπλό (1-0) των “δράκων” στο Λονδίνο επί της Τσέλσι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, μοίρασε συνολικά δέκα κάρτες (πέντε και πέντε).

Φυσικά, οι στοιχηματικές εταιρίες βασιζόμενες στα παραπάνω στατιστικά έχουν θέσει το βασικό line των καρτών στο 5,5, ωστόσο αν συνυπολογίσουμε την κρισιμότητα της αποψινής αναμέτρησης και το σοβαρό ενδεχόμενο η πρόκριση να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί μέχρι το φινάλε, τότε το over 5,5 κάρτες στο 1.87 μοιάζει αρκετά πιθανό σενάριο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλωστε στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη Μαδρίτη, που έληξε 0-0, βγήκαν εννιά κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη! Στα υπόψιν λοιπόν και το ενδεχόμενο της κόκκινης κάρτας στο 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πόρτο - Ατλέτικο: Over 5,5 κάρτες (απόδοση 1.87), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ