ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πιέζεται ο άσος της φορμαρισμένης Μπρεστ, άλλαξε στιλ ο Μουρίνιο, πέφτει το under 2,5

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στο πλαίσιο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στο πλαίσιο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Σημαντικές πιέσεις δέχεται ο άσος της φορμαρισμένης Μπρεστ και το under 2,5 στο Μπολόνια - Ρόμα.

Η Μπολόνια υποδέχεται τη Ρόμα (19:30 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) στο Ρενάτο Νταλ’ Αρα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει σημαντική μεταβολή αποδόσεων στην αγορά των γκολ.

Συγκεκριμένα, το under 2,5 άνοιξε σε τιμές άνω του 2.30, ακόμη και στο 2.40, ωστόσο έχει πλέον υποχωρήσει στο 2.10 κατά μέσο όρο, σημειώνοντας μεταβολή μεγαλύτερη του 10%!

Αυτή η διόρθωση οφείλεται εν πολλοίς στην αλλαγή αγωνιστικού πλάνου από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μετά την τελευταία διακοπή των Εθνικών επιλέγει να παίζει με τρεις στόπερ. Τόσο με την Τζένοα (2-0), όσο και με την Τορίνο (1-0) οι "τζιαλορόσι" κέρδισαν διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους.

Στο εκτός έδρας ματς με την Τζένοα, η Ρόμα δεν απειλήθηκε καθόλου (xGoals 0,10-2,34), ενώ κόντρα στην Τορίνο, μετά το γκολ του Εϊμπραχαμ στο 33’, έπαιξε πίσω από την μπάλα και αναλώθηκε στην υπεράσπιση του… μισού μηδέν με επιτυχία (xGoals 0,96-0,80).

Η ομάδα του Μουρίνιο μετράει πέντε under 2,5 στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και έξι, αφού στο 1-2 από τη Μίλαν το over 2,5 βγήκε με γκολ του Ελ Σαράουι στο 93’.

Στα παραπάνω θα πρέπει ασφαλώς να προσμετρήσουμε και την κομβική απουσία του Πελεγκρίνι, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρόμα στη Serie A με πέντε τέρματα, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία δύο ματς της Μπολόνια με Βενέτσια και Σπέτσια κρίθηκαν στο γκολ. Στο 2.10 το under 2,5.

Φορμαρισμένη η Μπρεστ, πέφτει ο άσος της

Σημαντικές πιέσεις έχει δεχθεί και ο άσος της φορμαρισμένης Μπρεστ κόντρα στη Σεντ Ετιέν (20:00 Live από το SPORT24), σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Ligue 1. Η νίκη των γηπεδούχων άνοιξε σε τιμές πέριξ του 2.25 και πλέον είναι οριακά πάνω από το 2.00, σημειώνοντας μεταβολή της τάξεως του 10%!

Η Μπρεστ είναι αήττητη έξι διαδοχικές αγωνιστικές και μετράει τέσσερις σερί νίκες, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά τα τελευταία 35 χρόνια σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας!

Στον αντίποδα, η ουραγός Σεντ Ετιέν, παρά την ήττα με 1-3, ήταν ανταγωνιστική στο τελευταίο της παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Προηγουμένως μάλιστα είχε τρέξει σερί 2-2-0, κυρίως όμως κόντρα σε βατούς αντιπάλους, όπως η Τρουά, η Κλερμόν και η Μετς, τις τρεις ομάδες δηλαδή που βρίσκονται ακριβώς από πάνω της στη βαθμολογία.

Η πτώση του άσου πάντως, εκτός από τη φόρμα της Μπρεστ, δικαιολογείται και από τις αρκετές απουσίες των "στεφανουά". Αναλυτικά είναι τιμωρημένοι για απόψε ο βασικός γκολκίπερ Γκριν, ο βασικός αμυντικός Κολοντζιέτζακ και ο χρήσιμος αμυντικός μέσος Γιουσούφ. Παράλληλα, παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού ο πολύπειρος επιθετικός Αμουμά και ο βασικός χαφ Νεϊγιού.

Με αυτά τα δεδομένα και την Μπρεστ να έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ο άσος στο 2.05 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Ρόμα: Under 2,5 (απόδοση 2.10), 19:30
  • Μπρεστ - Σεντ Ετιέν: 1 (απόδοση 2.05), 20:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ