ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παράδοση για Goal/Goal στο Αστον Βίλα - Λέστερ, για το 7ο σερί Goal/Goal η Βερόνα στο 1.80

Ο τεχνικός της Αστον Βίλα Στίβεν Τζέραρντ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο τεχνικός της Αστον Βίλα Στίβεν Τζέραρντ © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Αστον Βίλα εναντίον Λέστερ στην Premier League με την παράδοση να φωνάζει για Goal/Goal. Γεμάτα Goal/Goal και τα παιχνίδια της Βερόνα στη Serie A

Η Αστον Βίλα φιλοξενεί τη Λέστερ (18:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) για τη 15η αγωνιστική της Premier League σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Μπρένταν Ρότζερς.

Οι δυο τους είχαν ασφαλώς συνυπάρξει στη Λίβερπουλ για μία τριετία από το 2012 ως το 2015, με τον Ρότζερς τότε προπονητή των Reds και τον Τζέραρντ αρχηγό. Μαζί είχαν φτάσει μία ανάσα από το πρωτάθλημα το 2014, με το αξέχαστο γλίστρημα του Τζέραρντ στο παιχνίδι με την Τσέλσι να αποδεικνύεται εν τέλει μοιραίο για την έκβαση του τίτλου.

Ως προπονητές θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε επίπεδο Premier League. Είχαν πάντως αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον τη σεζόν 2018/19 στην σκωτσέζικη Premier με τον Ρότζερς στον πάγκο της Σέλτικ και τον Τζέραρντ σε αυτόν της Ρέιντζερς. Τότε είχαν μοιραστεί από μία νίκη.

Αστον Βίλα - Λέστερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για τον Τζέραρντ το αποψινό είναι μόλις το τέταρτο παιχνίδι του στο τιμόνι της Αστον Βίλα. Στα τρία προηγούμενα η Βίλα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αφού κέρδισε 2-0 την Μπράιτον και 2-1 την Κρίσταλ Πάλας, πριν ηττηθεί με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας πάντως ανταγωνιστική παρουσία.

Η Λέστερ από την πλευρά της έχει μόλις νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Οι "αλεπούδες" αντιμετωπίζουν σοβαρό αμυντικό πρόβλημα, αφού δέχθηκαν επτά γκολ στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές με Τσέλσι, Γουότφορντ και Σαουθάμπτον.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ρότζερς έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 20 παιχνίδια πρωταθλήματος. Φέτος σε 14 αγωνιστικές έχει δεχθεί 2+ γκολ εννιά φορές, έχοντας έτσι τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία μαζί με την ουραγό Νόριτς.

Το θετικό πάντως για τη Λέστερ είναι ότι καταφέρνει να σκοράρει. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 10/14 Goal/Goal στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας μετά το 0-0 στη Γουλβς τον περασμένο Φεβρουάριο για την περσινή σεζόν, μετράει 14 σερί Goal/Goal!

Εντυπωσιακή εξάλλου είναι και η παράδοση της Λέστερ εκτός έδρας με την Αστον Βίλα καθώς από τη σεζόν 1994/95 σε 12 αγώνες πρωταθλήματος οι "αλεπούδες" σκόραραν σε όλους, με 11 από αυτούς να λήγουν με Goal/Goal. Στο 1.70 το Goal/Goal.

Βενέτσια - Βερόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Serie A, υπάρχει μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον παιχνίδι της Βενέτσια με τη Βερόνα (16:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ντέρμπι στην επαρχία Βένετο με αντιπαλότητα.

Η Βενέτσια παρότι έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή είναι αρκετά ανταγωνιστική και εντός έδρας έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της πλην αυτού με την Ιντερ. Επίσης, για απόψε είναι πολύ σημαντικό ότι επιστρέφει ο βασικός της φορ και πρώτος της σκόρερ Οκερέκε (4 γκολ).

Από την άλλη, η Βερόνα πριν το 0-0 με την Κάλιαρι μετρούσε επτά σερί Goal/Goal. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 12/15 Goal/Goal και μετράει έξι διαδοχικά εκτός έδρας με Σαλερνιτάνα, Τζένοα, Μίλαν, Ουντινέζε, Νάπολι και Σαμπντόρια. Στο 1.80 να τα κάνει επτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βενέτσια - Βερόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 16:00
  • Αστον Βίλα - Λέστερ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 18:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ