ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Ζιντάν απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση για το Champions League στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ζινεντίν Ζιντάν © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από το πρωί της Κυριακής (21/11) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η στοιχηματική αγορά ήδη έχει ορίσει φαβορί για τον επόμενο μόνιμο τεχνικό των Κόκκινων Διαβόλων. Ανέβηκε η απόδοση για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ντροπιαστικό 4-1 από τη Γουότφορντ το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μια και καλή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στις σχέσεις της με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η διοίκηση προσπάθησε να στηρίξει τον Νορβηγό θρύλο της ομάδας και με το παραπάνω, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενε ο κόσμος και ειδικά σε μια σεζόν που επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σε γενικές γραμμές δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά σε μεταγραφές. Οι σχέσεις οπαδών και Σόλσκιερ έτσι και αλλιώς είχαν διαταραχθεί καιρό τώρα, ειδικά μετά το ταπεινωτικό 5-0 από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Νορβηγός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Κόκκινων Διαβόλων από το πρωί της Κυριακής (21/11) και για την ώρα αναλαμβάνει ο Μάικλ Κάρικ που ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Σόλσκιερ.

Σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά και με τα υπάρχοντα δεδομένα απόλυτο φαβορί για να είναι ο επόμενος μόνιμος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τιμάται κάτω από τις δύο μονάδες. Η διοίκηση έχει ζητήσει έτσι και αλλιώς για να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να προσεγγίσουν τον άλλοτε τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος από τις 27/05 είναι άνεργος, ενώ ρόλο φέρεται να έχει αναλάβει στην κίνηση αυτή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον οποίο συνυπήρξαν οι δυο τους στη Ρεάλ.

Ακολουθεί ο Μπρένταν Ρότζερς με αποδόσεις από το 2.60 έως το 4.00 ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει σπουδαία δουλειά στη Λέστερ και μέχρι πρόσφατα οι κακές γλώσσες έλεγαν πως περίμενε στη γωνία την απόλυση του Σόλσκιερ για να αναλάβει αυτός την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, παρά το ενδιαφέρον της Νιουκάσλ η οποία συμβιβάστηκε με τον Έντι Χάου. Από εκεί και πέρα τρίτο φαβορί που παίζει ψηλά είναι ο Ντάρεν Φλέτσερ με το ενδεχόμενο αυτό να τιμάται στο 7.00.

Ο Ερικ Τεν Χααχ που κάνει καταπληκτική δουλειά στον Άγιαξ βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τον Αίαντα. Στο 11.00 να αναλάβει ο Τεν Χάαχ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί ο Κάρικ αυτό κυκλοφορεί στο υψηλότατο 34.00. Από εκεί και πέρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μεταβολή στο ποντάρισμα πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προσφερόταν πριν ένα μήνα στο 17.00 και πλέον κυκλοφορεί στο 51.00, στις ίδιες τιμές παίζουν επίσης Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Λεονάρντο Ζαρντίμ, μαζί με τους Μαξ Αλέγκρι, Αντόνιο Κόντε, Γιόακιμ Λεβ,Ντιντιέ Ντεσάμπ και Ράφα Μπενίτεθ.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ