TIPS ΜΑΡΚΟ

Ο τελευταίος χορός του Μάξι Ροντρίγκεζ οδηγεί στο 2.90

Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις σε ματς στο Ροσάριο για το Copa Libertadores κόντρα στη Νασιονάλ (Ουρουγουάη)
Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις © 2021 EDUARDO DI BAIA/ASSOCIATED PRESS

Στο Ροσάριο η Νιούελς τα ξημερώματα φιλοξενεί την Μπάνφιλντ σε μια αναμέτρηση που όλα κινούνται στους ρυθμούς του τοτέμ της Νιούελς, Μάξι Ροντρίγκεζ.

Ιστορικής σημασίας η αποψινή αναμέτρηση στο Ροσάριο, όχι διότι κρίνεται κάποιος τίτλος, ή ο υποβιβασμός, ούτε καν η συμμετοχή στο Copa Libertadores ή έστω στο Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν. Τίποτα από όλα αυτά. Στο Μαρσέλο Μπιέλσα τίθενται αντιμέτωπες δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες σ’ ένα παιχνίδι που θα στηθεί πάρτι. Πάρτι αποχαιρετισμού συγκεκριμένα.

Ο Μάξι Ροντρίγκεζ, ο capitan της Νιούελς θα αποχαιρετήσει το κοινό της ομάδας που τόσο πολύ τον αγάπησε, μια ομάδα που είχε και θα έχει για πάντα στην καρδιά του. Οι τραυματισμοί τον πρόδωσαν φέτος, τα χρόνια έχουν περάσει, καθώς ο Μάξι έχει φτάσει πλέον τα 40 έτη. Δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε ότι ο Ροντρίγκεζ αποτελεί μεγαλύτερο τοτέμ στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Ο Αργεντινός θρύλος κρεμάει τα παπούτσια του και απόψε θα στηθεί πάρτι στον τελευταίο χορό του, το ματς είναι sold out, όλοι περιμένουν πώς και πώς να τον χειροκροτήσουν και να δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, ενώ και ο υπηρεσιακός Αντριάν Ταφαρέλ προανήγγειλε πως θα τον χρησιμοποιήσει και θα τον ξεκινήσει στο ματς.

Η Μπάνφιλντ είναι αδιάφορη στο παιχνίδι, έχει αξιόλογες απουσίες στην άμυνα. Μπορεί η ομάδα να μην έχει πολλά να κυνηγήσει, αλλά ο Νταμπόβε ζητάει από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα στα τελευταία παιχνίδια. Φάνηκε και στο 4-1 επί της Ιντεπτενιέντε. Σοβαρή και αξιοπρεπής το τελευταίο διάστημα. Η Νιούελς δείχνει σε καλή φάση το τελευταίο διάστημα, έχει αποκτήσει ηθικό, ρολάρει και κάνει φάσεις, ο Ταφαρέλ ποντάρει πολλά στα πιτσιρίκια και αυτά προσπαθούν να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο. Για απόψε ο Σκόκο δίνεται αμφίβολος και οι πιθανότητες να παίξει δεν είναι με το μέρος του.

Στο δια ταύτα, αμφότερες είναι αδιάφορες βαθμολογία, ο κόσμος θα δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα στον τελευταίο χορό του Μάξι, ενώ και η Μπάνφιλντ δεν έχει κανένα λόγο να χαλάσει τη γιορτή. Στοιχηματικά δεν είναι τόσο φαβορί όσο τιμάται στο σετ τιμών. Είναι τέτοια τα δεδομένα που το 2.90 του άσου αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούελς Ολντ Μπόις - Μπάνφιλντ: 1 (απόδοση 2.90), 02:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ