ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Ραούλ ντε Τομάς επιστρέφει ως αντίπαλος Βαγιέκας και απειλεί τη Ράγιο στο 2.75

Ο άσος της Εσπανιόλ Ραούλ ντε Τομάς στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα
Ο Ραούλ ντε Τομάς στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ ASSOCIATED PRESS

Η Βαγιεκάνο υποδέχεται την Εσπανιόλ σε ένα ματς που αναμένεται να έχει κεντρικό πρόσωπο τον επιθετικό των Καταλανών, Ραούλ ντε Τομάς.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται στο Βαγιέκας την Εσπανιόλ (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga. Ο άσος προσφέρεται φαβορί στο 2.15 και το διπλό κινείται κατά μέσο όρο στο 3.60.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί, με τη Βαγιεκάνο να είναι εξαιρετική στην έδρα της με ρεκόρ 6-1-0 και την Εσπανιόλ να μην έχει ακόμη νίκη εκτός έδρας (0-3-4). Το ματς πάντως είναι αρκετά επικίνδυνο για τους Μαδριλένους, δεδομένου ότι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ραούλ ντε Τομάς.

Επτά γκολ φέτος ο RDT

Ο διεθνής Ισπανός στράικερ έκανε δύο σούπερ σεζόν το 2017/18 και το 2018/19 με τη φανέλα της Ράγιο, σημειώνοντας 24 και 14 γκολ αντίστοιχα. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα, όπου δεν κατάφερε να πιάσει και κατέληξε τελικά τον Ιανουάριο του 2020 στην Εσπανιόλ.

Με τη φανέλα των Καταλανών, ο Ντε Τομάς έχει σημειώσει 34 γκολ στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Φέτος είναι ο πέμπτος σκόρερ της La Liga με επτά γκολ, έχοντας σκοράρει απέναντι σε Γρανάδα, Μπιλμπάο, Ελτσε, Κάδιθ, Ρεάλ, Αλαβές και Ατλέτικο.

Πριν τη διακοπή των εθνικών, ο 27χρονος άσος, που παρεμπιπτόντως εκτελεί και τα πέναλτι, βρήκε δίχτυα σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια που αγωνίστηκε. Μετά την επιστροφή στη δράση έμεινε άσφαιρος κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ, σε δύο ωστόσο ομολογουμένως ζόρικες αποστολές.

Τώρα επιστρέφει ως αντίπαλος στο Βαγιέκας και συχνά πυκνά βλέπουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι επιθετικοί “πληγώνουν” τις πρώην ομάδες τους. Στο 2.75 να σκοράρει ο RDT απέναντι στη Ράγιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ: Να σκοράρει ο Ραούλ ντε Τομάς (απόδοση 2.75), 15:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ