BIG GAMES BET

Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ματς

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ © 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση για τον αγώνα της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς στο Champions League και ίσως το πιο ανταγωνιστικό είναι αυτό της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον όγδοο όμιλο (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες στο γκρουπ, βρίσκονται σε θέση ισχύος έναντι της Γιουβέντους και της Μακάμπι Χάιφα και από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις αναμένεται να κριθεί η πρωτιά.

Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπενφίκα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή πορεία το πρώτο δίμηνο της σεζόν, αφού παραμένει αήττητη σε 14 επίσημα ματς με γκολ 35-6! Μάλιστα, πριν την γκέλα του Σαββάτου με την Γκιμαραές, εκτός έδρας, όπου κόλλησε στο 0-0, επηρεασμένη σαφώς από τη διακοπή των εθνικών, μετρούσε 13 διαδοχικές νίκες!

Η πιο εμφατική νίκη της Μπενφίκα μέχρι στιγμής, ήταν ασφαλώς το διπλό στο Τορίνο με τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ, παρότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 4ο λεπτό, έφερε τούμπα το ματς και κέρδισε δίκαια με 2-1. Έθεσε έτσι ισχυρές βάσεις πρόκρισης στους "16", αφού στο δεύτερο γύρο των ομίλων, έχει εντός έδρας τη Γιουβέντους.

Σε ό,τι αφορά στην Παρί δεν προξενεί εντύπωση ότι δεν έχει υποστεί καμία ήττα φέτος, μετά από 12 επίσημα ματς (11-1-0, 37-7 γκολ). Μοναδική γκέλα είναι το εντός έδρας 1-1 με τη Μονακό στα τέλη Αυγούστου για τη Ligue 1.

Έκτοτε τρέχει σερί επτά νικών, επικρατώντας στο Champions League με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι και με 3-1 της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το δύσκολο 2-1 απέναντι στη Νις, όπου το νικητήριο γκολ ήρθε από τον Εμπαπέ στο 83'.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το θετικό για τον Κριστόφ Γκαλτιέ είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες, αφού επιστρέφει και ο βασικός χαφ Βεράτι. Πρακτικά, μοναδική απώλεια είναι ο στόπερ Κιμπεμπέ. Η Παρί λοιπόν θα κατέβει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απόψε, έχοντας ασφαλώς στην επίθεσή της, την "Αγία Τριάδα" Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρακτικά πλήρης είναι και η Μπενφίκα, η οποία επίσης έχει μία σούπερ επιθετική τετράδα με τον Ράμος στην κορυφή και τους Νέρες, Ζοάο Μάριο και Ράφα Σίλβα να τον πλαισιώνουν από πίσω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το εντυπωσιακό με τους "αετούς" είναι ότι σε 15 αγώνες επί πορτογαλικού εδάφους με γαλλικές ομάδες, δεν έχουν ηττηθεί ποτέ, μετρώντας 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ειδικά, κόντρα στην Παρί, η Μπενφίκα μετράει 3/3 νίκες στο Ντα Λουζ, όλες πάντως από το 2013 και πίσω.

Προγνωστικά Champions League

Σε κάθε περίπτωση, το ματς για τους πρωταθλητές Γαλλίας δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν τα 1.70 στο διπλό. Η Μπενφίκα έχει αποδείξει φέτος ότι είναι απόλυτα ανταγωνιστική και τουλάχιστον στην έδρα της θα προσφέρει αντίσταση κόντρα στο γαλαξία αστέρων των Παριζιάνων.

Στοιχηματικά, μεγαλύτερη αξία έχει το ρίσκο στην ισοπαλία, αφενός διότι πληρώνει πολύ καλύτερα σε τιμές ακόμη και άνω του 4.30, αφετέρου γιατί είναι ένα αποτέλεσμα που θα δώσει το δικαίωμα και στις δύο ομάδες να διευρύνουν το αήττητο σερί τους. Ούτως ή άλλως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα η Παρί θα υποδεχθεί την Μπενφίκα στο Παρκ ντε Πρενς και εκεί λογικά θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα βάλει πλώρη για την πρωτιά του ομίλου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ (απόδοση 4.30), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ