TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από το Champions League

Ο Γιουλέν Λοπετέγκι
Ο Γιουλέν Λοπετέγκι @ 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και επιλέγει να ποντάρει σε τρία παιχνίδια από το Champions League.

Ημέρα με πολλά φαβορί η σημερινή του Champions League. Αν εξαιρέσεις το Σεβίλλη – Ντόρτμουντ, στα υπόλοιπα εφτά παιχνίδια το φαβορί πληρώνει κάτω από 1,75, και σε τρία από αυτά κάτω από 1,35.

Το Σεβίλλη – Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) δίνεται σε σχεδόν μοιρασμένες αποδόσεις, με τον άσο των Ισπανών αουτσάιντερ στα επίπεδα του 2.80-2.90 και το διπλό φαβορί του 2.40. Το ματς είναι αρκετά μπερδεμένο και αυτό γιατί στη Σεβίλλη υπάρχει ανοιχτό ζήτημα με τον Λοπετέγκι.

Οι Σεβιγιάνοι έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, με 1-2-4 ρεκόρ στη La Liga και έναν βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League, και εδώ και κάποιες εβδομάδες υπήρχε έντονη φημολογία για το μέλλον του 56χρονου Ισπανού τεχνικού.

Μετά τη σαββατιάτικη ήττα από την Ατλέτικο (0-2), η φημολογία εντάθηκε και πλέον θεωρείται δεδομένο ότι το σημερινό ματς, το οποίο θα είναι το 170ό ματς του Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης, θα αποτελέσει ανεξαρτήτως αποτελέσματος και το τελευταίο του. Ήδη μάλιστα τα ρεπορτάζ θέλουν την Πέμπτη τον Σαμπάολι να φτάνει στη Σεβίλλη και να αναλαμβάνει αυτός τα ηνία.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Όπως καταλαβαίνεις, το κρίσιμο ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες της Σεβίλλης σε αυτό το –όπως όλα δείχνουν- αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Λοπετέγκι. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι φυσικά πολύ δύσκολο να εκτιμήσει κανείς την ψυχολογική κατάσταση των αποδυτηρίων, όμως η γενική αίσθηση είναι πως οι παίκτες έχουν βγάλει συσπείρωση και θα προσπαθήσουν να αποχαιρετίσουν τον προπονητή τους με τον τρόπο που του αξίζει.

Και με δεδομένο ότι οι αποδόσεις έχουν αουτσάιντερ τη Σεβίλλη, μας παίρνει να το δοκιμάσουμε και στην πράξη. Στο κάτω κάτω, η Ντόρτμουντ δεν είναι το θηρίο που θα τρομάξει τους Ισπανούς, μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς της (3-2 από την Κολωνία στο τελευταίο), έχει ξανά μπόλικο κόσμο στο ιατρικό δελτίο και δύσκολα, ακόμη και υπό κανονικές συνθήκες, θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις αποδόσεις φαβορί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από τα φαβορί της ημέρας, επιλέγουμε κατ’ αρχάς τη Λειψία κόντρα στη Σέλτικ (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Πολύ μπερδεμένο ξεκίνημα στη σεζόν για τη Λειψία, που υποχρεώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και μετά το εφιαλτικό 1-4 από τη Σαχτάρ για την 1η αγωνιστική του Champions League να αλλάξει προπονητή, αλλά τα πράγματα κάπως δείχνουν να στρώνουν έκτοτε.

Οι Γερμανοί ήταν ανταγωνιστικότατοι τη 2η αγωνιστική στη Μαδρίτη (ήττα 2-0 από τη Ρεάλ με δύο γκολ από το 79’ και μετά) και πλέον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο, ξέρουν ότι σήμερα παίζουν πραγματικό τελικό. Η Σέλτικ είναι η γνωστή Σέλτικ και σίγουρα δεν μπορεί να τρομάξει, ενώ επιπλέον έχει δραματική παράδοση στα ματς επί γερμανικού εδάφους: 0-3-10 και χωρίς καν να σκοράρει στα 9 από τα 13.

Μία ακόμη περίπτωση φαβορί είναι η Τσέλσι με τη Μίλαν (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Εδώ βέβαια ο άσος είναι κάπως πετσοκομμένος (γύρω στο 1.75), όμως οι συνθήκες μάλλον σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια. Σε νέα εποχή πλέον η Τσέλσι μετά την απόλυση του Τούχελ και την πρόσληψη του Πότερ, ψάχνει νέο ξεκίνημα και μετρώντας ήδη δύο σοβαρές γκέλες στο Champions League (ήττα στο Ζάγκρεμπ από την Ντινάμο, 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ στο Λονδίνο) δεν έχει κανένα άλλο περιθώριο. Αντίθετα, η Μίλαν είναι σαφώς πιο άνετη στο Champions League (Χ στην Αυστρία, νίκη επί της Ντινάμο στο Μιλάνο) και πηγαίνει στο Λονδίνο ταλαιπωρημένη και με πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Σέλτικ: 1 (απόδοση 1.55) 19:45
  • Τσέλσι – Μίλαν: 1 (απόδοση 1.75) 22:00
  • Σεβίλλη – Ντόρτμουντ: 1 DNB (απόδοση 2.05) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ