ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Τρομάζει κόσμο η Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στον Ζοάο Κανσέλο κατά τη διάρκεια ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ | 6 Μαρτίου 2022
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στον Ζοάο Κανσέλο κατά τη διάρκεια ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ | 6 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει προκαλέσει τρόμο με τις εμφανίσεις της φέτος και δικαιολογημένα προσφέρεται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, παρότι διαχρονικά αποτυγχάνει στα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς.

Απόψε πάντως, αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Κοπεγχάγη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Διόλου τυχαίο ασφαλώς ότι ο άσος δεν ξεπερνάει ούτε το 1,05.

Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-3 επί της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και συμπλήρωσε έτσι αήττητο σερί 10 επίσημων αγώνων (8-2-0) με γκολ 35-10! Μετά το 1-1 με την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν τέσσερις κολλητές νίκες απέναντι σε Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, Γουλβς και Γιουνάιτεντ, σκοράροντας συνολικά 15 φορές!

Φυσικά, την παράσταση μέχρι στιγμής κλέβει ο Έρλινγκ Χάλαντ, που πέτυχε χατ τρικ απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους" κι έφτασε ήδη τα 17 γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη Σίτι για όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα στη Σεβίλλη και το νικητήριο στην ανατροπή (2-1) επί της Ντόρτμουντ. Συνολικά έχει 26 τέρματα σε 21 εμφανίσεις του στο Champions League με τις φανέλες των Σίτι, Ντόρτμουντ και Ζάλτσμπουργκ. Σκοράρει δηλαδή κάθε 62 λεπτά, ή αν θέλετε βάζει 1,24 γκολ ανά ματς και έχει ασφαλώς το κορυφαίο ratio στην ιστορία της διοργάνωσης ανάμεσα στους παίκτες που έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον 20 φορές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το βασικό ερωτηματικό για απόψε είναι αν ο Πεπ θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Χάλαντ, ή θα τον ξεκουράσει, καθώς ακολουθούν πολύ απαιτητικά παιχνίδια στην Premier League. Θεωρητικά, το αποψινό ματς με την Κοπεγχάγη είναι το πιο βατό στον όμιλο και υπάρχει το σενάριο να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα ο Άλβαρες.

Σημειώνεται, ότι η Χάλαντ τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην Ντόρτμουντ, με συνέπεια να χάσει συνολικά 20 αγώνες Bundesliga. Ο Γκουαρδιόλα έχει ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρξουν παιχνίδια μέσα στη σεζόν που ο Χάλαντ θα πρέπει να πάρει ανάσες. Μέχρι στιγμής πάντως έχει ξεκινήσει βασικός και στα δέκα ματς της Σίτι σε πρωτάθλημα και Champions League, αγωνιζόμενος 914 από τα συνολικά 990 λεπτά.

Το καλύτερο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, είναι να περιμένουμε την ανακοίνωση των ενδεκάδων. Αν ο Χάλαντ είναι βασικός, τότε μπορούμε να ποντάρουμε ξανά πάνω του, ζητώντας να βάλει τουλάχιστον 2 γκολ για να μας επιστρέψει απόδοση 2.30.

Από εκεί και πέρα, νέα απώλεια για τη Σίτι είναι ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος τραυματίστηκε την Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι ο Κανσέλο θα έρθει από την αριστερή πτέρυγα στη δεξιά και αριστερός μπακ θα παίξει ο Σέρχιο Γκόμες.

Στους στόπερ λογικά θα ξεκουραστεί ο Ακάντζι, αφού πέρα από τον Ρούμπεν Ντίας, διαθέσιμος πλέον είναι και ο Λαπόρτ. Στους χαφ η τριάδα με Ντε Μπρούιν, Μπερνάντο Σίλβα και Γκουντογκάν δεν σπάει, αφού είναι εκτός ο Φίλιπς και προέρχεται από τραυματισμό ο Ρόντρι.

Στην επιθετική τριάδα, λογικά θα παραμείνει βασικός ο Γκρίλις, με τον Μαχρέζ να διεκδικεί τη θέση του Φόντεν, ο οποίος επίσης πέτυχε χατ τρικ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η Κοπεγχάγη δεν έχει σκοράρει ακόμη στον όμιλο, αφού μετά το καθαρό 3-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ, έμεινε στο 0-0 με τη Σεβίλλη. Οι πρωταθλητές Δανίας εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των εθνικών και άλλαξαν τεχνικό με τον Νέστρουπ να παίρνει τη θέση του Θόρουπ.

Ο νέος προπονητής έκανε ντεμπούτο με το δεξί, κερδίζοντας με 1-0 την Άαρχους. Η νίκη ωστόσο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο εγχειρισμένο του γόνατο. Στο ίδιο ματς τραυματίστηκε και ο καλός μέσος Φαλκ, συνεπώς οι Δανοί θα παραταχθούν απόψε χωρίς δύο βασικότατα στελέχη τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σίτι στο προηγούμενο παιχνίδι της για το Champions League με την Ντόρτμουντ, είχε 66% κατοχή. Απόψε πιθανότατα θα ξεπεράσει το 70% και για αυτό το λόγο το No/Goal προσφέρεται πολύ χαμηλά, στο 1.45.

Σε ό,τι αφορά στο εύρος των τερμάτων, το πιο πιθανό είναι το 4-6 γκολ, στη λογική ότι οι "πολίτες" μπορούν να βγάλουν και από μόνοι τους το over 3,5 αν δεν τραβήξουν το πόδι από το γκάζι. Η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται στο 1.95.

Με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε το Over 2,5 από το πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 3.20! Να πετύχει δηλαδή η Σίτι ότι έκανε και η Μπάγερν χθες απέναντι στην Πλζεν, βάζοντας τρία γκολ μέχρι το 21'. Δεν είναι μακρινό το σενάριο η πρωταθλήτρια Αγγλίας να μπει δυνατά για να το καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει των διαδοχικών υποχρεώσεων μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Σε ατομικό επίπεδο, ας έχουμε υπόψιν μας το ενδεχόμενο ο Κανσέλο να μοιράσει ακόμη μία ασίστ. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Champions League έβγαλε τρεις τελικές πάσες και από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν έχει στην Ευρώπη συμμετοχή σε οκτώ γκολ της Σίτι (έξι ως πασέρ και δύο ως σκόρερ). Κανείς άλλος αμυντικός δεν έχει τέτοια νούμερα την τελευταία διετία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Στο 3.50 να δώσει και απόψε μία ασίστ ο Πορτογάλος μπακ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Over 2,5 στο α' ημίχρονο (απόδοση 3.20), 22:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Κανσέλο 1+ ασίστ (απόδοση 3.50), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ