BIG GAMES BET

Μπαρτσελόνα - Βαγιεκάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση - Επιλογή στο 1.95

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Πούμας
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ του στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Πούμας © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το πρώτο επίσημο ματς της Μπαρτσελόνα στη σεζόν, κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Κανονικά στη διάθεση του Τσάβι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Η Μπαρτσελόνα παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποφάσισε φέτος να παίξει τα ρέστα της για να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Ο Λαπόρτα προχώρησε σε σημαντικές και κοστοβόρες μεταγραφές, δεσμεύοντας μελλοντικά έσοδα του συλλόγου.

Η κίνησή του προφανώς εμπεριέχει πολύ μεγάλο ρίσκο, διότι υποθηκεύει ουσιαστικά το μέλλον του κλαμπ. Παρόλα αυτά, οι Καταλανοί ευελπιστούν ότι με τις προσθήκες που έκαναν, θα αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά τους, διότι στοχεύουν σε πολύ καλύτερη πορεία φέτος τόσο στη La Liga, όσο και στο Champions League.

Προγνωστικά Ισπανία

Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στον Τσάβι, ο οποίος καλείται να βρει την κατάλληλη φόρμουλα μεταξύ παλιών και νέων παικτών, για να επανέλθει η Μπαρτσελόνα σε τροχιά τίτλων.

Πέρυσι, η Μπάρτσα βίωσε μία από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας της, όμως από την ημέρα που ανέλαβε ο Τσάβι μπήκε μία τάξη και τελικά η χρονιά σώθηκε, αφού η ομάδα τερμάτισε δεύτερη και εξασφάλισε την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

Φέτος υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη αισιοδοξία, ωστόσο και πάλι η χρονιά ξεκινάει με... ευτράπελα, διότι η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε πρόβλημα με τη διαδικασία εγγραφής των νέων της αποκτημάτων, λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Τελικά, πούλησε ένα ποσοστό από τα Studios του συλλόγου και κατάφερε να εγγράψει τις τέσσερις από τις πέντε μεταγραφές της, δηλαδή τους Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Ραφίνια (Λιντς), Κεσί (Μίλαν) και Κρίστενσεν (Τσέλσι). Αντίθετα, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με τον Κουντέ (Σεβίλλη) και ως εκ τούτου ο διεθνής Γάλλος στόπερ θα λείψει από την πρεμιέρα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι κανονικά στην αποστολή του Τσάβι και πιθανότατα θα κάνουν απόψε το επίσημο ντεμπούτο τους. Ειδικά ο Λεβαντόβσκι και ο Ραφίνια αναμένονται στο αρχικό σχήμα.

Αν αφήσουμε στην άκρη τα όσα κωμικοτραγικά βιώνει η Μπαρτσελόνα σε οικονομικό επίπεδο, αγωνιστικά η λογική λέει πως φέτος θα παρουσιαστεί βελτιωμένη. Αυτό βέβαια δεν αρκεί για την Μπαρτσελόνα. Το ζητούμενο είναι να χτυπήσει στα ίσα τη Ρεάλ και να διεκδικήσει τον τίτλο από τους Μαδριλένους, οι οποίοι πέρυσι τον κατέκτησαν δια περιπάτου.

Η Ράγιο από την άλλη, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα της. Έκανε έναν άριστο πρώτο γύρο και ουσιαστικά έσωσε την κατηγορία πριν καλά-καλά μπει το 2022. Στον δεύτερο γύρο όπως αναμενόταν ξεφούσκωσε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε.

Στον πάγκο παραμένει ο Άντονι Ιραόλα, ενώ έγιναν και κάποιες στοχευμένες μεταγραφές (Ντιέγκο Λόπεθ, Λεζέν, Σάλβι, Καμέγιο) σε θέσεις που είχε ανάγκη ενίσχυσης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η Βαγιεκάνο είχε πετύχει σπουδαία νίκη στο Καμπ Νου με 1-0. Τα προηγούμενα χρόνια πάντως, η Μπαρτσελόνα συνήθως έκανε περίπατο κόντρα στους Μαδριλένους, μετρώντας επτά σερί νίκες, όλες με Over 2,5.

Η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη απόψε ένα δυναμικό μπάσιμο στη σεζόν (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ένα αποτέλεσμα που θα στείλει το μήνυμα ότι επιστρέφει δυναμικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα φιλικά άφησε σε γενικές γραμμές θετικές εντυπώσεις. Έμεινε αήττητη (4-2-0), κερδίζοντας με 1-0 τη Ρεάλ και φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με τη Γιουβέντους.

Στην πρόβα τζενεράλε οι "μπλαουγκράνα" συνέτριψαν 6-0 την Πούμας με τον Λεβαντόβσκι να ανοίγει το σκορ. Ο Λέβα προφανώς θα είναι το επίκεντρο και της αποψινής αναμέτρησης με τη Βαγιεκάνο. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πολωνός στο επίσημο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα προσφέρεται πολύ χαμηλά, στο 1.40. Αν πάντως ζητήσουμε παράλληλα τη νίκη των Καταλανών και το Over 2,5 χτίζουμε ένα στοίχημα σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο: 1 & Οver 2,5 & Λεβαντόφσκι Να Σκοράρει (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ