TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο σκόρερ, η κόντρα και το διπλό

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσακώνονται μεταξύ τους στο ματς με την Μπράιτον
Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσακώνονται μεταξύ τους στο ματς με την Μπράιτον © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε έναν σκόρερ και δύο σημεία από Premier League και La Liga.

Δεκαπενταύγουστος, στην καρδιά του Αυγούστου, και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το πιο άδειο Σαββατοκύριακο της χρονιάς για την Αθήνα και όλες τις άλλες μεγάλες ή μικρές πόλεις. Αλλά στο στοίχημα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Πλέον στον χορό μπαίνουν οι Ισπανίες και οι Ιταλές και το στοιχηματικό πρόγραμμα… πιο φουλ δεν πάει.

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ έκανε πέρυσι πολύ καλή σεζόν, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, αλλά στο πρωτάθλημα αυτό της κόστισε, μένοντας στην 7η θέση. Φέτος ξεκινά για τρίτη σεζόν με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο και ο στόχος είναι απλός και ξεκάθαρος, η επιστροφή στην πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην πρεμιέρα της πηγαίνει στο Βαγιαδολίδ για να αντιμετωπίσει την τοπική Ρεάλ, που φέτος επανήλθε στην Primera ύστερα από απουσία ενός χρόνου (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Στη Βαγιαδολίδ υπάρχει ο ενθουσιασμός της ανόδου, όμως ακόμη μεταγραφικά δεν έχει κινηθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της Primera και η σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική Βιγιαρεάλ είναι σωστό φαβορί σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2.00.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Premier League έχουμε τη 2η αγωνιστική αυτό το Σάββατο, κι αν είναι κάτι να μας έμεινε από την πρεμιέρα, είναι η (ξανά) τραγική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα διαβάζεις όλο το καλοκαίρι τα όσα συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πήρε μεν για τον πάγκο της τον Τεν Χαχ ώστε να την αναμορφώσει, όμως είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν δουλεύει καθόλου καλά στο εσωτερικό του συλλόγου.

Ο Ρονάλντο πλέον αποτελεί πρόβλημα και όχι λύση, ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι τελείως της πλάκας και στην πρεμιέρα η Γιουνάιτεντ έχασε κυριολεκτικά με κάτω τα χέρια 1-2 μέσα στο Ολντ Τράφορντ από την Μπράιτον. Ίσως κάποια στιγμή ο Τεν Χαχ να βρει την άκρη, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα, όμως το βέβαιο είναι πως έχει πολλή δουλειά και όσο η Γιουνάιτεντ είναι σε αυτή την κατάσταση, το μυαλό πάει μόνο στην κόντρα της.

Ειδικά όταν παίζει, όπως σήμερα, με μια ομάδα που σφύζει από υγεία (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η Μπρέντφορντ πήρε το 2-2 στο Λέστερ στην πρεμιέρα της, το κουκλίστικο γηπεδάκι της θα έχει τρομερό παλμό και οι Λονδρέζοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό τους, αφού το καλοκαίρι ο Έρικσεν δεν εκτίμησε τη σανίδα σωτηρίας που του πρόσφεραν μετά την περιπέτεια της υγείας του και προτίμησε τα μεγαλεία (;) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 3.75 φτάνει ο άσος της Μπρέντφορντ, σου αφήνει πολλά περιθώρια να κινηθείς: είτε τσαμπουκαλεμένα και καρφί, είτε πιο προσεκτικά με DNB (2,60), είτε με ασιάτικο χάντικαπ στο 0,25 (2,10), είτε με τη διπλή ευκαιρία του 1Χ (1,80).

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Στην Ιταλία η σεζόν ξεκινά με τέσσερα παιχνίδια σήμερα, αλλά στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν φαίνεται να υπάρχει. Μια σκέψη πάντως ίσως είναι η Μόντσα του Μπερλουσκόνι που ανέβηκε φέτος στη Serie A και ήρθε για να μείνει, όπως δείχνουν οι εντυπωσιακές μεταγραφές της (μεταξύ άλλων, τέσσερις εν ενεργεία διεθνείς με την Ιταλία, Κράνιο, Πεσίνα, Σένσι, Καπράρι).

Η Τορίνο, την οποία φιλοξενεί σήμερα η Μόντσα, δεν έχει κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, καθώς άργησε να κινηθεί μεταγραφικά και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της, και ο άσος που παίζει στα επίπεδα του 2.50-2.60 έχει λογική. Με τον αστερίσκο βέβαια ότι όσο λαμπερές κι αν είναι οι μεταγραφές της Μόντσα, κι όσο κι αν ο Μπερλουσκόνι κάνει λόγο ακόμη και έξοδο στο Champions League, το σημερινό ματς δεν παύει να είναι το πρώτο της ιστορίας του συλλόγου σε επίπεδο Serie Α και ίσως να χρειαστεί χρόνος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιστρέφοντας στην Premier League, μια ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, δείχνοντας ότι όντως μπαίνει με πολύ θετική ενέργεια στη σεζόν, είναι η Άρσεναλ. Τη Λέστερ τώρα φιλοξενούν οι Λονδρέζοι (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), μια Λέστερ που ακόμη δεν έχει κάνει μεταγραφές και που στην πρεμιέρα της έμεινε στο μάλλον απογοητευτικό 2-2 με την Μπρέντφορντ.

Απόλυτα φυσιολογικά ο άσος της Άρσεναλ είναι στα επίπεδα του 1.55, όμως ανεβαίνει στο 2.57 αν το συνδυάσεις με γκολ του Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν άνοιξε λογαριασμό για την Άρσεναλ στην πρεμιέρα, όμως η εμφάνισή του ήταν πολύ θετική, ενώ στα πέντε φιλικά που έπαιξε το καλοκαίρι σκόραρε εφτά φορές. Σε εντός έδρας ματς τώρα, η Άρσεναλ θα βγάλει πολλές επιθέσεις, έχει καλή λογική το γκολ του Ζεσούς, που επιπλέον έχει καλή παράδοση με τη Λέστερ (πέντε γκολ σε εφτά ματς με τη φανέλα της Σίτι).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Λέστερ: 1 & σκόρερ Ζεσούς (απόδοση 2.57) 17:00
  • Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γ.: 1Χ (απόδοση 1.83) 19:30
  • Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 1.95) 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ