BIG GAMES BET

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Ο Βινίσιους κάνει τη διαφορά στο 3.10

Ο ;άσος της Ρεάλ Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει κόντρα στη Σαχτάρ
Ο Βινίσιους Τζούνιορ ©2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Για πρώτη φορά από το 2003 η Ρεάλ κατεβαίνει σε clasico στο Καμπ Νου ως φαβορί απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Κάνει τη διαφορά ο Βινίσιους σε τιμές άνω του 3.00

Μπορεί να μην έχει τη λάμψη περασμένων ετών, μπορεί να μην υπάρχει πλέον ο Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος, ωστόσο το clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ (17:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24), εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά ματς παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, φαβορί της αναμέτρησης σε τιμές λίγο πάνω από το 2.40 είναι η Ρεάλ. Μέσα στο Καμπ Νου η Ρεάλ ήταν τελευταία φορά φαβορί τον Δεκέμβριο του 2003, όταν διπλό της είχε κλείσει στο 2.35 και είχε τότε κερδίσει με 2-1.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπαρτσελόνα πριν το clasico έκανε δύο κολλητές νίκες για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 3-1 τη Βαλένθια με ικανοποιητική εμφάνιση και στο Champions League λύγισε με 1-0 την Ντιναμό Κιέβου, χάρη σε γκολ του Πικέ, χωρίς ωστόσο να πείσει με την απόδοσή της.

Φυσικά εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι "αντέχει" ακόμη στον πάγκο της ο Ρόναλντ Κούμαν, παρότι οι φήμες για απόλυσή του οργίαζαν μετά την ήττα από την Ατλέτικο.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπάρτσα διανύει μία πολύ ζόρικη σεζόν, με έναν προπονητή που βρίσκεται διαρκώς υπό αμφισβήτηση και ένα ποδόσφαιρο, που δυστυχώς δεν θυμίζει κανονική Μπαρτσελόνα. Μοναδική αχτίδα φωτός ο Ανσου Φάτι, ο οποίος θα πρέπει να σηκώσει το βάρος ότι όλοι πλέον στη Βαρκελώνη τον θεωρούν διάδοχο του Μέσι.

Νίκη ψυχολογίας η Ρεάλ και θετική πρόσφατη παράδοση

Από την πλευρά της η Ρεάλ μετά τις δύο κολλητές ήττες σοκ από Σέριφ και Εσπανιόλ, πριν τη διακοπή των εθνικών, έφτιαξε την ψυχολογία της κερδίζοντας την Τρίτη στην Ουκρανία με 5-0 τη Σαχτάρ για το Champions League. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Βινίσιους με δύο γκολ και ασίστ, ενώ το κερασάκι στο τέλος έβαλε ο Μπενζεμά, που έφτασε τα 11 γκολ φέτος σε ισάριθμα επίσημα ματς.

Η Ρεάλ πριν την ήττα από την Εσπανιόλ ήταν αήττητη 18 σερί ματς εκτός έδρας στη La Liga. Η "βασίλισσα" έχει χτίσει θετική παράδοση και στο Καμπ Νου τα τελευταία χρόνια, αφού από το 2015/16 έχει χάσει εκεί μόνο μία φορά (2-3-1). Ανεξαρτήτως έδρας, η Ρεάλ μετράει τρεις σερί νίκες απέναντι στους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα πάντως από το 1990 και μετά, έχει μείνει χωρίς γκολ σε clasico πρωταθλήματος στην έδρα της μόλις τρεις φορές.

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Στην Μπαρτσελόνα συνεχίζουν εκτός οι Αραούχο, Πέδρι, Ντεμπελέ και Μπρεθγουέιτ, ενώ ο Ζόρντι Αλμπα, που δινόταν αμφίβολος, τελικά θα αγωνιστεί κανονικά. Συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, θα επιστρέψει ασφαλώς στην ενδεκάδα ο Φάτι αντί του Λουκ ντε Γιονγκ και συνθέσει μαζί με τους Ντεπάι και Ντεστ την επιθετική τριάδα της Μπάρτσα.

Στον αντίποδα, συνεχίζει εκτός ο Γκάρεθ Μπέιλ, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του, τους Αζάρ και Καρβαχάλ. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος θα πάει μπροστά με Ροδρίγο, Μπενζεμά, Βινίσιους και στους χαφ τους Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Στοιχηματική Πρόταση

Η Ρεάλ είναι δεδομένο πως έχει πολύ περισσότερες προσωπικότητες στην ενδεκάδα της, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν θα είναι εύκολο η ασταθή άμυνα της Μπαρτσελόνα, που έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σε τρία από τα 11 φετινά ματς, να σταματήσει το δίδυμο Μπενζεμα-Βινίσιους.

Ειδικά, ο δεύτερος εξελίσσεται στον νέο σούπερ σταρ της "βασίλισσας". Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει πέντε γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, την Τρίτη στο Champions League ήταν εκπληκτικός και με την ταχύτητα που διαθέτει σίγουρα θα προβληματίσει την τετράδα Μινγκέθα, Πικέ, Ερικ Γκαρθία, Αλμπα. Σε τιμές άνω του 3.00 το anytime του Βινίσιους αξίζει να παιχθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Βινίσιους anytime (απόδοση 3.10), 17:15
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ