BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Διπλό ποντάρισμα στην Κροατία

Μουντιάλ 2022: Διπλό ποντάρισμα στην Κροατία
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο έκτος όμιλος είναι ένα mix ομάδων που παίζουν επιθετικά με άλλες δύο που δίνουν έμφαση στην άμυνα. Από το σούπερ ταλαντούχο Βέλγιο και τον πολύ βελτιωμένο τα τελευταία χρόνια Καναδά περιμένουμε να δούμε γκολ. Αντίθετα Κροατία και Μαρόκο είναι ομάδες που ποντάρουν περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία.

To Μαρόκο μετά τον γνωστό για το αμυντικό του παιχνίδι Χαλίλχοτζιτς, εμπιστεύτηκαν τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί ο οποίος έχει κατηγορηθεί και σε συλλογικό επίπεδο για τις πολύ αμυντικογενείς προσεγγίσεις του στους αγώνες.

Θέμα προπονητή και η αμυντική συμπεριφορά της Κροατίας, με τον Ντάλιτς να δίνει έμφαση σε αυτό το κομμάτι. Αρκετά έμπειρος σε μεγάλα τουρνουά ο ίδιος, έφτασε με την ομάδα του μέχρι και τον τελικό το 2018 στη Ρωσία. Βγήκε τότε από τον όμιλο με μόλις ένα γκολ παθητικό και αυτό με πέναλτι και μάλιστα όταν ήδη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην τρίτη αγωνιστική.

Η προσέγγιση θα είναι ξανά η ίδια, σε αντίθεση με το Βέλγιο που βασίζεται στην ποιότητα των Ντε Μπρόινε-Λουκάκου και έχει υιοθετήσει ένα πολύ πιο επιθετικό τόνο στο παιχνίδι του. Σαφώς με κατώτερους αντιπάλους, αλλά ικανή ως αίσθηση για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, η εικόνα στο δρόμο για το Κατάρ. Το Βέλγιο στην προκριματική φάση πέτυχε 26 τέρματα και επιβεβαίωσε το Over 2,5 σε 5/8 αναμετρήσεις του. Αντίστοιχα, πραγματοποίησε συνολικά 59 (!) τελικές στην εστία σε αυτά τα παιχνίδια (μ.ο 7,3 ανά ματς).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μεταξύ των δύο φαβορί, η Κροατία είναι εκείνη που θα ρίξει περισσότερο βάρος στο να μη δεχτεί γκολ και στοιχηματικά το 3.10 για να είναι η ομάδα του ομίλου με την καλύτερη άμυνα μόνο άσχημο δεν είναι. Επίσης, βατό θεωρείται το 1.87 για του over 4,5 πόντους των Κροατών. Με δύο αντιπάλους του… χεριού τους και ένα ματς με το Βέλγιο που σαφώς και έχουν την ποιότητα να πάρουν κάτι. Ειδικά όταν αυτό έρχεται στο φινάλε, όπου μπορεί να πάρουν ανάσες οι βασικοί πριν τα νοκ αουτ, αν οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα.

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα για τους Κροάτες, σαφώς και είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει. Σε έναν όμιλο με το Βέλγιο και τον Καναδά, που ο,τι καλύτερο διαθέτει είναι μεσοεπιθετικά, το over 15,5 γκολ μπορεί να επιβεβαιωθεί στα έξι παιχνίδια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καλύτερη άμυνα του έκτου ομίλου: Κροατία (απόδοση 3.10)

  • Κροατία Over 4,5 πόντοι στον όμιλο (απόδοση 1.87)

  • Γκολ έκτου ομίλου: Over 15,5 (απόδοση 1.90)

Ενότητα Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με πλούσιο υλικό για τη μεγάλη διοργάνωση. Αναλύσεις όλων των ομίλων, έξυπνα μακροχρόνια στοιχήματα σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ