BIG GAMES BET

Μίλαν - Νάπολι: Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση του Μιλάνου

Ο Ματέο Πολιτάνο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρέιντζερς για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Άιμπροξ", Γλασκώβη | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Ματέο Πολιτάνο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρέιντζερς για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Άιμπροξ", Γλασκώβη | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Μίλαν και Νάπολι κοντράρονται στο Μιλάνο για την έβδομη αγωνιστική της Serie A με τους γηπεδούχους να έχουν μια κομβική απουσία. Ποντάρισμα στο 2.35.

Μίλαν και Νάπολι έχουν ξεκινήσει άκρως θετικά τη σεζόν φέτος παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο γεμάτο εκρήξεις. Απόψε κοντράρονται μεταξύ τους στο Μιλάνο (21:45 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24) και ενώ βρίσκονται σε καλή φάση. Η Νάπολι λάμπει μετά από καιρό πάλι, καθώς πέραν του επιθετικού ποδοσφαίρου που παίζει έχει βρει ένα νέο σταρ, τον Γεωργιανό Κβαρατσκέλια που είναι εκπληκτικός στα πρώτα ματς της σεζόν.

Μίλαν - Νάπολι: Προγνωστικά και ανάλυση

Δυσκολεύτηκε μέχρι ενός σημείου μεσοβδόμαδα η Μίλαν κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά η ποιότητά της και η ορμή της αποδείχθηκαν καθοριστικά κόντρα στους Κροάτες. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ζιρού, στο 47’ πέτυχε και άλλο, ενώ στο 56’ οι Κροάτες μείωσαν, αλλά δεν δεινοπάθησαν ιδιαίτερα οι Ιταλοί που πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 77’. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η νίκη επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα με 2-1, που ήταν ελαφρώς καλύτερη και πήρε το τρίποντο με 1,66 xG έναντι 0,92 των Γενοβέζων. Αήττητη η ομάδα του Πιόλι σε οκτώ επίσημα ματς φέτος με ρεκόρ 5-3-0 ενώ στο διάστημα αυτό έχει κερδίσει και την Ίντερ στο πρωτάθλημα με 3-2. Τιμωρημένος ο καταλυτικός εξτρέμ Λεάο, τραυματίες Ρέμπιτς, Οριγκί, Φλορέντσι και Ζλάταν.

Έκανε το χρέος της και τη δεύτερη αγωνιστική η Νάπολι στο Champions League. Κατάφερε να κάμψει της αντίσταση της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη με 3-0, σ’ ένα ματς που έχασε πέναλτι στο 0-0, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 55’, αλλα στο 68’ πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Πολιτάνο. Στο 85’ ο ανεβασμένος Ρασπαντόρι έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Εντομπελέ στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-0. Είχε προηγηθεί η οριακή νίκη με τη Σπέτσι στο πρωτάθλημα με 1-0 σ’ ένα ματς που δεν μπορούσε να παίξει στα κόκκινα. Ολοκλήρωσε παντως το ματς με 1,95 xG έναντι 0,66 της αντιπάλου. Λυτρωτής ο Ρασπαντόρι στο 89’. Ξανά εκτός ο πολύτιμος επιθετικός Οσίμχεν. Λογικά έτοιμος ο Λοσάνο. Χωρίς τον Σπαλέτι στον πάγκο λόγω τιμωρίας. 6-2-0 το ρεκόρ έως τώρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, είναι χωρίς ήττα, ενώ στα περισσότερα ματς τους παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο σε υψηλό ρυθμό. Η απουσία του Λεάο κυρίως είναι μέγα πλήγμα για τη Μίλαν, είναι παίκτης βαρόμετρο στο δημιουργικό σκέλος και δίχως αυτόν θα πρέπει να βρει εναλλακτικές για το πώς θα κάνει παιχνίδι.

Η Νάπολι είναι σε καλή φάση, βρίσκει λύσεις ακόμα και όταν έχει απουσίες, ο Ρασπαντόρι είναι στα πάνω του, το ίδιο και ο Κβαρατσκέλια. Συν τοις άλλοις έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της, αφού στα έξι τελευταία ως φιλοξενούμενη έχει χάσει μόνο μια φορά (Κύπελλο) και έχει βγάλει δύο διπλά (τα δύο τελευταία μεταξύ τους έληξαν 0-1). Στο 2.35 το Combo X2 & over 1,5 έχει την προσοχή με βάση την παράδοση, το μομέντουμ και του τρόπου που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Δύσκολα να δούμε ένα κλειστό ματς χωρίς φάσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Νάπολι: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.35), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ