BETMARKET TIPS

Με το 1.85 και το 2.01 στον όμιλο της Αργεντινής

Ο Εκτορ Ερέρα με τον Γκιγιέρμο Οτσόα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στο Μεξικό και την Αργεντινή για το Μουντιάλ 2022
Ο Εκτορ Ερέρα με τον Γκιγιέρμο Οτσόα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στο Μεξικό και την Αργεντινή για το Μουντιάλ 2022 © 2022 MOISES CASTILLO/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει την κατάσταση στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.

Οι Γάλλοι με δύο στα δύο είναι ήδη στους "16" και ο Ντεσάμπ ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές απόψε. Έτσι όλο το ενδιαφέρον της ημέρας πέφτει πάνω στην Αργεντινή, που είναι δεύτερη αυτή τη στιγμή στον όμιλο πίσω από τους Πολωνούς που αντιμετωπίζει απόψε.

Υπάρχει σενάριο ισοπαλίας που περνάνε χέρι-χέρι, αλλά δεν είναι τόσο βολικό όσο ακούγεται. Γιατί σημαίνει πως η Αργεντινή θα πέσει πάνω στους Γάλλους στο πρώτο νοκ άουτ. Όπως και να έχει, δύσκολο σε εκτιμήσεις παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πείσει απόλυτα μέχρι στιγμής.

Μεγάλη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση ανάμεσα σε Σαουδάραβες και Μεξικανούς στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου.

Η Σαουδική Αραβία με νίκη είναι σίγουρα στους "16" και με ήττα σίγουρα εκτός. Μπόλικα τα σενάρια αν το ματς λήξει ισόπαλο και σε συνάρτηση με το τι θα γίνεται στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου.

Το Μεξικό με ισοπαλία η ήττα μένει εκτός. Για να περάσει στην επόμενη φάση δεν αρκεί μόνο δική του νίκη, αλλά ταυτόχρονα να ηττηθεί η Αργεντινή από την Πολωνία. Στην περίπτωση ήττας της Πολωνίας θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά τερμάτων. Στο ενδεχόμενο να λήξει ισόπαλο το Αργεντινή – Πολωνία, θα χρειαστεί νίκη με 3 (θα παίξει ρόλο και η καλύτερη επίθεση) ή 4 γκολ διαφορά, ώστε να καλύψει τη διαφορά τερμάτων από την Αργεντινή.

Από την στιγμή που αμφότερες χρειάζονται νίκη θα πρέπει να ρισκάρουν από ένα σημείο και έπειτα. Είτε και οι δύο, είτε η μία από τις δύο. Περιμένουμε, λοιπόν, αρκετές φάσεις και μεγάλα ρίσκα προς το τέλος του παιχνιδιού. Το να επιτευχθεί τέρμα μετά το 73′ του αγώνα προσφέρεται στο 1.85. Θετικό στοιχείο για την επιλογή μας και οι πολλές καθυστερήσεις που βλέπουμε σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Κερδίζει αρκετά φάουλ το Μεξικό, συγκεκριμένα 14 ανά αγώνα σ’ αυτό το Μουντιάλ. Η Σαουδική Αραβία δέχτηκε ήδη 8 κίτρινες γιατί… κλωτσάει αρκετά. Στο 2.01 το over2.5 κάρτες για τους Σαουδάραβες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μεξικό - Σαουδική Αραβία: Γκολ μετά το 73’ (απόδοση 1.85)

  • Μεξικό - Σαουδική Αραβία: Over 2,5 κίτρινες Σαουδική Αραβία (απόδοση 2.01)

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια. Τη βαθμολογία κάθε ομίλου, σενάρια πρόκρισης και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ