BET CORNER

MatchCombo στη Φρανκφούρτη, ασιατικό στη Μαδρίτη, 2.47 στη Ρώμη

Atletico Madrid's Luis Suarez, right, celebrates after scoring a penalty kick with his teammate Atletico Madrid's Koke during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 10, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Luis Suarez, right, celebrates after scoring a penalty kick with his teammate Atletico Madrid's Koke during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 10, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Χαμός στο ίσιωμα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι πλέον κρίσιμες μάχες της σεζόν για τον τίτλο, την έξοδο στο Champions League ή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ματς στα οποία προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες και πληθώρα επιλογών.

Κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού στην Φρανκφούρτη, απαγορεύεται το στραβοπάτημα για την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, μάχη Champions League στη Ρώμη, τεράστιο ματς τίτλου στη Λιόν.


(Σάββατο, 16:30) Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου: Ματς της 26ης αγωνιστικής στην Bundesliga, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο τελευταίο τρίτο της διοργάνωσης η Άιντραχτ πρέπει να προσέξει. Φτάνει στο ματς από δύο σερί ισοπαλίες, που ακολούθησαν την ήττα από την Βέρντερ. Κρατάει για την ώρα την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, όμως Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν έχουν πλησιάσει στους 2 και 4 βαθμούς αντίστοιχα. Επομένως περιθώριο για άλλες απώλειες δεν έχει η ομάδα της Φρανκφούρτης. Ντουρμ, Χίντερεγκερ και Τουρέ είναι αμφίβολοι, εκτός μάχης οι τιμωρημένοι Τούτα και Γιουνές. Η Ουνιόν Βερολίνου τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Είναι στην 7η θέση με 38 βαθμούς, στο -2 από την 6η θέση (Europa Conference League), στο -4 από την 5η θέση (Europa League) και στο -6 από την 4άδα. Αβονίγι, Μπέκερ, Γκίσελμαν, Λεντς, Ούγια και Ρίρσον αμφίβολοι για το ματς.

Η Άιντραχτ είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα (11Ν-11Ι-3Η), δουλεύει καλά στην επίθεση και παρουσιάζει κενά στην άμυνα (48-34 γκολ), ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της (6 νίκες, 6 ισοπαλίες) όπου τα ματς αγγίζουν οριακά τα 3 γκολ κατά μέσο όρο. Η Ουνιόν είναι ευχάριστη νότα της Bundesliga φέτος και ζόρικη αντίπαλος για τον οποιονδήποτε (9Ν-11Ι-5Η). Ικανοποιητική η εικόνα της από την μέση και μπροστά, συνήθως αμύνεται καλά (38-27 γκολ). Ζημιάρα εκτός έδρας, με ισορροπία στα αποτελέσματα (4Ν-4Ι-4Η, 14-13 γκολ). Άιντραχτ και Ουνιόν είναι οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Πιθανό το ενδεχόμενο για μια ακόμη, ωστόσο αμφότερες θέλουν τη νίκη και θα ψάξουν το γκολ. Πάμε σε επιλογή με σχετική ασφάλεια και καταλήγουμε στο 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 2.22 στο MatchCombo της Stoiximan.

(Κυριακή, 19:30) Ατλέτικο - Αλαβές: Για την 28η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να μπει σφήνα φέτος στο κλασικό δίπολο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα τους. Η ομάδα του Σιμεόνε αποκλείστηκε από την Τσέλσι στους 16 του Champions League και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στη μάχη του τίτλου. Έχασε τη μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει, παραμένει όμως στην κορυφή με +4 και +6 από 'μπλαουγκράνα' και 'μερένγκες' αντίστοιχα. Εσχάτως βγάζει άγχος και γκελάρει με συχνότητα. Απομένουν 11 αγωνιστικές και οφείλει να βρει ξανά ρυθμό για να μείνει πρώτη ως το τέλος. Μοναδικό πρόβλημα για την Ατλέτικο ο τιμωρημένος Ζοάο Φελίξ. Εκ διαμέτρου αντίθετως ο στόχος της Αλαβές, που είναι η σωτηρία. Με το 1-1 απέναντι στην Κάδιθ έβαλε τέλος σε ένα κακό σερί τεσσάρων ηττών, έμεινε στην 18η θέση και εντός ζώνης υποβιβασμού αλλά σε απόσταση αναπνοής από την παραμονή (-1 από την 17η Έλτσε). Πάει με απουσίες στη Μαδρίτη. Άμπκαρ και Έλι είναι τραυματίες, τιμωρημένοι Γκαρθία και Πίνα.

Η Ατλέτικο κάνει νερά εσχάτως αλλά γενικά έδειξε σταθερό πρόσωπο στη λίγκα (19Ν-6Ι-2Η), με μεγάλο της όπλο φυσικά την άμυνα (50 γκολ υπέρ, 18 κατά). Στο 'Metropolitano' συνήθως επιβάλλει τα θέλω της (10Ν-3Ι-1Η, 29-9 γκολ) και ξέρει πως πιθανόν εντός έδρας στραβοπατήματα μπορεί πλέον να της στοιχίσουν ακριβά. Η Αλαβές γενικά δεν... στρίβει, έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές και ζορίζεται εκτός έδρας (2Ν-3Ι-8Η, 12-26 γκολ). Πάμε με τους 'ροχιμπλάνκος' και τσιμπημένο ρίσκο, επιλέγοντας το ασιατικό χάντικαπ -1,25, σε απόδοση 1.96 στη Stoiximan.

(Κυριακή, 21:45) Ρόμα - Νάπολι: Κομβική μάχη Ευρώπης στο 'Olimpico', για την 28η αγωνιστική της Serie A. Ρόμα και Νάπολι έχουν από 50 βαθμούς, είναι στο -2 από την 4άδα αλλά έχουν και τη Λάτσιο να παραμονεύει στους 46 βαθμούς. Πισωγύρισμα για τους 'τζαλορόσι' η ήττα με 2-0 στην έδρα της Πάρμα, που τους έριξε στην 6η θέση. Η Ρόμα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, επιτίθεται και σκοράρει με συνέπεια αλλά πληρώνει το ρίσκο της στην άμυνα που παρουσιάζει σημαντικά κενά. Μπόλικα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τιμωρημένος ο Πέρες, αμφίβολοι Ιμπάνεζ, Ζεζούς, Μχιταριάν, Σμόλινγκ, Βερετούτ και Τζανιόλο! Η Νάπολι είναι σε καλή κατάσταση, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχτισε ένα μικρό αήττητο σερί μαζί και την ψυχολογία της. Αξιόπιστη και λειτουργική από τη μέση και μπροστά, συνήθως συνεπής στα μετόπισθεν. Οι 'παρτενοπέι' πάνε με απουσίες στη Ρώμη. Τιμωρημένος ο Ντι Λορέντσο, οι Γκούλαμ, Λομπότκα, Πετάνια και Ραχμάνι πολύ δύσκολα θα προλάβουν.

Η Ρόμα είναι πολύ δυνατή εντός έδρας (10Ν-3Ι-1Η, 33-15), όπου ανεβάζει πολύ την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της. Η Νάπολι βγάζει αστάθεια μακριά από το σπίτι της, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο (7Ν-1Ι-5Η, 23-18). Εδώ που φτάσαμε, οι δυο τους μοιράζονται τον ίδιο στόχο και η νίκη είναι μονόδρομος. Πολύ δύσκολα θα κριθεί το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Η λογική λέει πως η αγωνία θα κρατήσει ως το τέλος. Επιλέγουμε το Goal/Goal στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, στο εξαιρετικό 2.47 της Stoiximan.

(Κυριακή, 22:00) Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: Τεράστιο ματς, για την 30η αγωνιστική της Ligue 1. Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 60 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρο Λιλ και στο +1 από την τέταρτη της βαθμολογίας, Μονακό. Η Λιόν φτάνει στο ματς από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ρεμς, είναι σχετικά αξιόπιστη σπίτι της (9Ν-3Ι-2Η) όπου σκοράρει με άνεση και αμύνεται με συνέπεια (29-12 γκολ). Σημαντικό το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Η Παρί υπέστη ήττα-σοκ από τη Ναντ στο Παρίσι, δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας. Ωστόσο μακριά από το σπίτι της είναι πολύ δυνατή (9Ν-2Ι-3Η) και ανεβάζει την απόδοση σε όλες τις γραμμές της (28-9 γκολ). Μπερνάτ, Νεϊμαρ, Σαράμπια και Ικάρντι αμφίβολοι για την ομάδα του Ποτσετίνο.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Όποιος χάσει αυτό το ματς δύσκολα θα ξαναμπεί στην κούρσα του τίτλου, ενώ στο ενδεχόμενο ισοπαλίας πάλι ευνοημένη είναι η Λιλ. Επομένως για Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέραν της νίκης. Και αυτή προϋποθέτει γκολ. Η επιλογή μας διαμορφώνεται ανάλογα με την κρισιμότητα του αγώνα. Και καταλήγουμε να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: © 2021 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ