BIG GAMES BET

Μαρσέιγ - Λιόν: Προγνωστικά και ανάλυση για το μεγάλο ματς

Ο Μπαμπά Ντιενγκ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει με τον Ματεό Γκεντουζί γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μπαμπά Ντιενγκ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει με τον Ματεό Γκεντουζί γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λιόν στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Η Μαρσέιγ εν μέσω των αγώνων της με τη Φέγενορντ για τα ημιτελικά του Conference League φιλοξενεί στο Βελοντρόμ τη Λιόν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι Μασσαλοί την Πέμπτη ηττήθηκαν με 3-2 στο Ρότερνταμ σε ένα παιχνίδι που ήταν ο ορισμός του ροντέο. Βρέθηκαν κάτω με 2-0, ισοφάρισαν σε 2-2 και τελικά πλήρωσαν ένα τραγικό λάθος του Τσαλέτα-Τσαρ, στο τρίτο γκολ των Ολλανδών. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 3-3. Στις καθυστερήσεις όμως, χρειάστηκε και μία κομβική επέμβαση του Μανταντά σε κλασικό τετ α τετ για να αποφύγει το 4-2.

Προγνωστικά Γαλλία

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της Μαρσέιγ στα τελευταία 12 επίσημα ματς, όπου έχει κάνει δέκα νίκες και γενικά βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στο πρωτάθλημα, η Ρεν της ασκεί πίεση και μετά το 2-0 επί της Σεντ Ετιέν, το Σάββατο, η Μαρσέιγ ασφαλώς δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το αποψινό ματς, παρότι ακολουθεί η σημαντική ευρωπαϊκή ρεβάνς με τη Φέγενορντ στο Βελοντρόμ.

Από την άλλη, η Λιόν πραγματοποιεί μία προβληματική σεζόν, που έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της. Ακόμη και στο τελευταίο ματς, που κέρδισε με 5-2 τη Μονπελιέ, υπήρξαν αποδοκιμασίες και γενικά ένα "άρρωστο" κλίμα.

Η ομάδα του Μπος έχει βγει εκτός κυπέλλου, εκτός Ευρώπης και στο πρωτάθλημα κάνει μία τελευταία προσπάθεια μήπως προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη σεζόν. Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το μέρος της, αφού βρίσκεται στο -5 από την πεντάδα. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η Λιόν είναι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη στη Μασσαλία, αφού η ισοπαλία δεν είναι αρκετή για να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι η Λιόν θα ρισκάρει, αναμένεται να διεξαχθεί ένα ανοιχτό ματς απόψε στο Βελοντρόμ. Άλλωστε, οι λιονέ προέρχονται από τέσσερα σερί Over 2,5 και μετρούν έξι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους στη Ligue 1. Αντίστοιχα, η Μαρσέιγ έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 εννιά φορές στα 12 προηγούμενα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Το απλό Over 2,5 προσφέρεται στο 1.70, αν πάρουμε και το Goal/Goal φτάνουμε κοντά στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ – Λιόν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ