TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Ποντάρισμα στο κυνήγι του Champions League

Ο Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράιτον
Ο Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράιτον © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Με γνώμονα το κίνητρο ο Τσάρλυ ποντάρει σε τρεις στοιχηματικές επιλογές απο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (01/05).

Η Τότεναμ μετά από ένα ρεκόρ που έφερε 18 κερδισμένους βαθμούς σε 7 παιχνίδια και 4 νίκες στην σειρά μετρά δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Ήττα με 0-1 εντός από την Μπράιτον και 0-0 στην έδρας της Μπρέντφορντ.

Προγνωστικά Αγγλία: Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες

Βρίσκεται στο -2 από την Άρσεναλ, την επόμενη αγωνιστική παίζει στην έδρα της Λίβερπουλ και στη συνέχεια υποδέχεται σε ντέρμπι 4ης θέσης την Άρσεναλ. Καταλαβαίνετε πως έχει την υποχρέωση να αξιοποιήσει το γεγονός πως βρίσκει την Λέστερ (16:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) ανάμεσα στους δύο ημιτελικούς με τη Ρόμα. Ευνοϊκή συγκυρία να επιστρέψει στις νίκες η Τότεναμ και να μείνει στην μάχη της 4ης θέσης. Ο άσος λογικά βρίσκεται σε χαμηλές τιμές, στο 1.45 κατά μέσο όρο.

Το σερί της Μονακό την έβαλε στη μάχη της τρίτης θέσης

Στο Σαμπιονά γίνεται σφαγή για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Μονακό (16:00 LIVE από το SPORT24)βρήκε φόρμα με το που άφησε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με 6 νίκες στην σειρά κατάφερε να μπει στη μάχη της πρώτης τριάδας. Η αγωνιστική άνοιξε με τη Μονακό να έχει τους ίδιους βαθμούς με τη Ρεν που έχει τεράστιο προβάδισμα στην διαφορά τερμάτων. Για να πάρει την 3η θέση η Μονακό πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να κάνει ένα λάθος η Ρεν. Περιθώριο για να μην κερδίσει την Ανζέ δεν υπάρχει. Ο άσος ανάμεσα στο 1.40.

Προγνωστικά Γαλλία: Η πίεση και η άθλια άμυνα της Μπορντό

Η Νις ξεκίνησε την αγωνιστική δύο βαθμούς πιο κάτω. Φυσικά και έχει την δυνατότητα να σώσει την χρονιά και μέσω του Κυπέλλου, καθώς το επόμενο Σάββατο θα δώσει τον τελικό με τη Ναντ. Σε κάθε περίπτωση ο Γκαλτιέ είναι φιλόδοξος προπονητής, έχει αναλάβει ένα σοβαρό πρότζεκτ και θα ήταν σημαντικό για την εξέλιξη της ομάδας να καταφέρει να την περάσει στο Champions League. Παίζει στην έδρα της Μπορντό που αναμένεται σήμερα να ξεψυχήσει. Είναι αμαρτία που ένας τόσο ιστορικός σύλλογος ένα σοβαρό μέγεθος για το γαλλικό ποδόσφαιρο θα πέσε κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπορντο (18:05 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24) θα πληρώσει τα πολλά λάθη, τις πολλές διοικητικές αναταραχές και αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Έχει τρομερά αμυντικά προβλήματα, έχει δεχτεί 13 τέρματα στα τελευταία 3 παιχνίδια . Ξεκίνησε την αγωνιστική 4 βαθμούς κάτω από τα μπαράζ, 6 από την απευθείας σωτηρία, χρειάζεται τη νίκη και η άμυνα της δεν μπορεί να στηρίξει ένα επιθετικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει μόνιμα με δύο πολύ αξιόλογους επιθετικούς. Η Νις είναι δέκα χρόνια αήττητη στην έδρα της Μπορντό, ποτέ η διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη, το διπλό σε απόδοση 2.00..

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Λέστερ: 1 (απόδοση 1.45), 16:00
  • Μονακό - Ανζέ: 1 (απόδοση 1.40), 16:00
  • Μπορντό - Νις: 2 (απόδοση 2.00), 18:05
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ