BET CORNER

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: MatchCombo, ειδικά στοιχήματα και 25.00

Replica από το τρόπαιο του Champions League στο Πόρτο
Replica από το τρόπαιο του Champions League ©2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, διεκδικούν το φετινό Champions League. Ο τελικός έχει φαβορί, πολλούς πιθανούς πρωταγωνιστές αλλά και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο 'Dragao' της Πορτογαλίας διεξάγεται ο τελικός του Champions League 2020-2021 ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Οι 'πολίτες' φιλοδοξούν να γίνουν η 23η ομάδα που κατακτά το τρόπαιο, η Τσέλσι θέλει να το προσθέσει στο παλμαρέ της για δεύτερη φορά.

Το στοίχημα είναι μεγαλύτερο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Που φτάνει στο τελευταίο ματς της σεζόν ως πρωταθλητής Αγγλίας με την Σίτι, που κατέκτησε και το Carabao Cup. Μετά την Μπαρτσελόνα, ο Καταλανός δεν τα κατάφερε με τη Μπάγερν αλλά τώρα θα έχει μια ακόμη ευκαιρία.

Ο Τόμας Τούχελ με τη σειρά του δεν αισθάνεται πίεση. Ανέλαβε στα μέσα της χρονιάς αντί του Φρανκ Λάμπρντ, έβαλε τους 'μπλε' του Λονδίνου στην 4άδα του πρωταθλήματος και ο τελικός του Champions League προέκυψε περισσότερο στην πορεία παρά αποτελούσε αντικειμενικό στόχο για φέτος.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί και σωστά. Από τη στιγμή που πρόσθεσε και κυνισμό στο παιχνίδι της, έγινε ακόμη πιο αποτελεσματική. Ο Ρούμπεν Ντίας έδωσε άλλη δυναμική στην αμυντική γραμμή, η φλυαρία μεσοεπιθετικά πήγε στην άκρη και η πολυφωνία στο σκοράρισμα έκανε ακόμη πιο απρόβλεπτη την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Στον αντίποδα, η Τσέλσι σε πρώτη φάση έσωσε τη φετινή σεζόν εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. Θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να μπορεί να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της, όμως σε ο ρόλος του αουτσάιντερ της ταιριάζει. Και μπορεί να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της.

Η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο για την κούπα αλλά πιθανόν να χρειαστεί περισσότερα από ένα γκολ για να τα καταφέρει. Γι' αυτό και η βασική επιλογή μας θα είναι το 1 & over 1,5 γκολ, σε απόδοση 2.40 στο MatchCombo της Stoiximan.

H Τσέλσι θα χρειαστεί να επιστρατεύσει και σκληράδα για να ανταπεξέλθει επαρκώς ανασταλτικά, επομένως είναι πιθανό το σενάριο να δεχτεί περισσότερες κάρτες από την αντίπαλο της στο ματς. Πιθανότητα που συναντάμε σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να ασχοληθούμε με τα ειδικά παικτών. Σύμφωνοι, η Σίτι έχει μια σειρά από πιθανούς πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση. Υποψήφιους να κρίνουν τον τελικό με ένα γκολ, μια ασίστ ή μέσα από στημένη φάση. Τέτοια ικανότητα έχουν οι Γκιουντογάν, Ντε Μπράινε, Αγκουέρο, Μαχρέζ, Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα.

Και φυσικά ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που μπορεί να δημιουργεί προϋποθέσεις για τον εαυτό του και συνήθως εκτελεί από ευνοϊκές θέσεις εντός περιοχής. Το να καταφέρει δύο προσπάθειες στην εστία ο Άγγλος διεθνής βρίσκεται στο εξαιρετικό 3.50 στη Stoiximan και έχει την προσοχή μας.

Η Τσέλσι αναμένεται να κάνει πολύ παιχνίδι πίσω από την μπάλα. Δύσκολα θα κρατήσει την κατοχή, ακόμη πιο δύσκολα να απειλήσει με οργανωμένες επιθέσεις. Θα ψάξει την κόντρα, αλλά και τις στημένες φάσεις για να βάλει ζόρια στους 'πολίτες' και θα έχει τις στιγμές της. Η εμπειρία μετράει πολύ σε αυτά τα ματς και από τέτοια έχει μπόλικη ο Τιάγκο Σίλβα. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Βραζιλιάνος στόπερ με κεφαλιά προσφέρεται σε απόδοση 25.00 στη Stoiximan και μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ένα από τα fun bets της μεγάλης βραδιάς στο 'Dragao'.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ