BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση - Super Sunday με ειδικά

Ο Φόντεν κόντρα στον Χέντερσον και τον Φαμπίνιο σε αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σϊτι για την Premier League στο Άνφιλντ
Ο Φόντεν κόντρα στον Χέντερσον και τον Φαμπίνιο © 2022 JON SUPER, POOL/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς στο Έτιχαντ, Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ σε μια μάχη τίτλου που μπορεί να κρίνει πολλά στην έκβαση της φετινής Premier League. Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα από το σπουδαίο ματς.

Πολλά μπορούν να γραφτούν για τη σημερινή μεγάλη μονομαχία στο Έτιχαντ μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ (18:30 COSMOTE SPORT 3, Live από το SPORT24). Είναι η επιτομή της Super Sunday η σημερινή μέρα όπως τη χαρακτηρίζουν και οι Άγγλοι. Η κατάσταση είναι πλέον οριακή, η Λίβερπουλ μείωσε τη διαφορά κατά πολύ από τους Πολίτες και σήμερα οι ομάδες παίζουν τα ρέστα τους. Όποιος κερδίσει κάνει καθοριστικό βήμα τίτλου, αν και αμφότερες έχουν ορισμένα ύπουλα ματς μέχρι το τέλος.

Το σετ τιμών είναι ισορροπημένο, θα μπορούσε και παραπάνω βέβαια και αυτό το 3.50+ του διπλού ίσως και να είναι τσιμπημένο. Αμφότερες έχουν αποδείξει πως σε τέτοιες οριακές καταστάσεις είναι αλάνθαστες και το αποψινό ματς μπορεί να οδηγήσει σε στέψη. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ένα αξιόλογο στατιστικό στοιχείο. Τις τελευταίες οκτώ μεταξύ τους συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν έως και δέκα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα που ήταν δεύτερη επικράτησε σε επτά περιπτώσεις. Όποιος ήταν δεύτερος μάλιστα κέρδισε και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα με τη Λίβερπουλ να κυνηγάει ένα μυθικό quadruple. Οι Ρεντς μετρούν πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ στην Premier League μετρούν δέκα σερί τρίποντα. Μεσοβδόμαδα έκαναν επίδειξη δύναμης και παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο υπέταξαν την Μπενφίκα στο Λουζ με 3-1 για τα προημιτελικά του Champions League. Η ρεβάνς του Άνφιλντ σε τρεις μέρες. Το πρόγραμμα είναι φωτιά για τη συνέχεια. Ακολουθεί ματς Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι, στη συνέχεια η παραδοσιακή μονομαχία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εν συνεχεία το ντέρμπι με την Έβερτον και αυτή εντός. Δεν αναφέρεται κάτι αξιόλογο στο ιατρικό δελτίο.

Τα βρήκε μπαστούνια η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα, ήταν αναμενόμενο αυτό. Ήταν αυτή που άξιζε πάντως τη νίκη, το οριακό 1-0 τα επιβεβαιώνει περίτρανα. Εντυπωσιακό το 0 xG της Ατλέτι στο ματς του Μάντσεστερ. Η ρεβάνς του Μετροπολιτάνο σε τρεις μέρες, μέχρι τότε όμως υπάρχει χρόνος. Το σημερινό προέχει. Στα αγωνιστικά ζητήματα έχει τεθεί νοκ άουτ ο Ρούμπεν Ντίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεδομένα το διπλό κρίνεται υψηλό, η μια ξέρει καλά την άλλη, πολλά θα κριθούν στο πόσο καθαρό μυαλό θα έχουν οι επιθετικοί των δύο ομάδων, ενώ αμφότερες διαθέτουν δύο εκ των κορυφαίων γκολκίπερ τον κόσμο. Όσο και να θέλγει το διπλό, η αναμέτρηση έχει αρκετά το Χ, ενώ το σύνολο του Γκουαρδιόλα μπορεί να κάνει και το τέλειο ματς και να αποδείξει γιατί είναι το φαβορί στοιχηματικά. Δεν μπλέκουμε με σημείο.

Από την άλλη αξίζει το ειδικό στοίχημα για το under 4,5 κάρτες συνολικά στο ματς που κυκλοφορεί στο 2.21. Δεν περιμένουμε σκληρό ματς, ενώ ρέφερι του αγώνα είναι ο Άντονι Τέιλορ, από τους συντηρητικούς της κατηγορίας με μέσο όρο 3,68 κίτρινες κάρτες φέτος στο πρωτάθλημα. Σε τρία ματς φέτος που πέτυχε τη Λίβερπουλ τής μοίρασε μόλις 2 κίτρινες, ενώ δύο φορές ήταν σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι και μοίρασε μια κίτρινη σε παίκτη των Πολιτών.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στους σκόρερ το 4.20 του Φιλ Φόντεν είναι τσιμπημένο. Κάνει καλή σεζόν, γεμάτες εμφανίσεις, κουβαλάει την μπάλα, ενώ και στα τρία τελευταία ματς που βρήκε τη Λίβερπουλ μπροστά του σκόραρε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Under 4,5 κάρτες (απόδοση 2.21), 18:30
  • Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Να σκοράρει ο Φόντεν (απόδοση 4.20), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ