ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Λίβερπουλ - Ρέιντζερς: Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση του Άνφιλντ

Ο Μάτιπ πανηγυρίζει γκολ στο Άνφιλντ με τον Τσιμίκα στο Champions League κόντρα στον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης
Ο Μάτιπ πανηγυρίζει γκολ με τον Τσιμίκα στο Champions League κόντρα στον Άγιαξ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Ρέιντζερς ψάχνει την πρώτη νίκη της φέτος στο Champions League, την ώρα που η Λίβερπουλ κάπου έχει χάσει την πλόκη και απέχει από τον καλό εαυτό της στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ως τώρα. Ποντάρισμα στο 1.97.

Η Λίβερπουλ ψάχνει τα πατήματά της και προσπαθεί να βάλει γερές βάσεις σιγά σιγά, ωστόσο για την ώρα απέχει από το καλό αγωνιστικό προφίλ της. Είναι πιο επιρρεπής στο λάθος, ειδικά ανασταλτικά. Πιέζει ανά διαστήματα λιγότερο, οι τραυματισμοί έχουν αποδειχθεί καταλυτικοί, ωστόσο καθοριστική φαίνεται να είναι η φυγή του Μανέ, αφού ήταν ένας παίκτης βαρόμετρο, που πιέζε, δημιουργούσε και ήταν ένα πολυεργαλείο στο παιχνίδι των Ρεντς.

Απόψε στο Άνφιλντ η ομάδα του Κλοπ φιλοξενεί τη Ρέιντζερς (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) σε μια προσπάθεια ώστε να ντουμπλάρει τις νίκες της στο Champions League.

Λίβερπουλ - Ρέιντζερς: Προγνωστικά και ανάλυση

Μετά από την τεσσάρα που δέχτηκε από τη Νάπολι στην Ιταλία (4-1) στην πρεμιέρα των γκρουπ του Champions League, προσπάθησε να αντιδράσει και να παρουσιάσει πιο συμμαζεμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Πήρε σημαντική ανάσα στο εντός έδρας ματς με τον Αίαντα. Προηγήθηκε στο 17’, δέκα λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση, έβγαλε όμως ένταση, έψαξε το γκολ και ο Μάτιπ τη λύτρωσε στο 89’. Στο πρωτάθλημα πάντως είδαμε μια από τα ίδια για τους Ρεντς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

3-3 εντός από την Μπράιτον, σ’ ένα ματς που βρέθηκε να χάνει 2-0 με δύο γκολ του Τροσάρ, το γύρισε στο 63’, αλλά ο Βέλγος με το χατ τρικ έδωσε το Χ στου Γλάρους. Πολλά θέματα στην άμυνα, θετική η εικόνα του Φιρμίνο όμως που πέτυχε δύο τέρματα. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Κλοπ πως η ομάδα είναι υπό πίεση και θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουν ώστε να ανατραπεί η κατάσταση, αφού είναι έκδηλο ότι κάτι πάει λάθος. Ανέτοιμος ο Ρόμπερτσον, τη θέση του θα πάρει πάλι ο Τσιμίκας, ανεβάζει τις στροφές ο στόπερ Κονατέ. Ξανά εκτός Τζόουνς, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς γκολ στη φάση των ομίλων ακόμα η Ρέιντζερς. Μετά την τεσσάρα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ δέχτηκε και τρία γκολ από τη Νάπολι στο Άιμπροξ. Ο Φαν Μπρόχορστ διανύει περίοδο κρίσης και ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές του από τότε που ανέλαβε την ομάδα της Γλασκώβης. Απόψε πρόκειται να μπει με ορμή και θέληση, δεν έχει εξάλλου τίποτα να χάσει. Κόντρα στη Νάπολι πάντως ήταν φιλότιμη η προσπάθεια των Τζερς, αλλά κατέρρευσαν στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο πρωτάθλημα έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στη Χαρτς στο Τάινκαστλ και επικράτησαν 4-0, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τσόλακ για άλλη μια φορά, που έχει σκοράρει 4 γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Έξω λόγω τιμωρίας ο βασικός στόπερ Σαντς. Πλήγμα ο τραυματισμός του αξιόλογου εξτρέμ Τομ Λόουρενς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρέιντζερς δεν έχει τίποτα να χάσει, κόντρα στη Νάπολι ήταν καλή αλλά λύγισε, ο Τσόλακ είναι σε καλή κατάσταση, ο Μορέλος είναι πάντα υπολογίσιμος και επικίνδυνος. Η άμυνα της Λίβερπουλ είναι αναξιόπιστη ως τώρα, την ώρα που θα προσπαθήσει να κάνει μια γεμάτη εμφάνιση μετά το 3-3 με την Μπράιτον. Αρκετά υψηλές οι τιμές του Goal/Goal, 4/5 μετράει πρόσφατα η Λίβερπουλ. Είναι άξιο προσοχής στο 1.97. Στα πάνω του ο Φιρμίνο, αλλά στον διπλασιασμό που γυροφέρνει το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, δεν έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Ρέιντζερς: Goal/Goal (απόδοση 1.97), 22:00

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ