ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Ντρίμπλα με το 2.20 στο Άιντραχτ - Τότεναμ

Κέιν και Ρισάρλισον στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ για το Champions League 2022/23
Κέιν και Ρισάρλισον στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ για το Champions League 2022/23 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Τότεναμ για το Champions League.

Στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτυποδέχεται την Τότεναμ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Champions League. Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς μετά τα πρώτα δύο ματς και οι δύο κολλητές αναμετρήσεις τους θα κρίνουν πολλά στη μάχη της πρόκρισης.

Άιντραχτ Φρ. - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τότεναμ στην πρεμιέρα, κέρδισε δύσκολα με 2-0 στο Λονδίνο τη Μαρσέιγ χάρη στα γκολ του Ρισάρλισον στο 76' και στο 81'. Πρακτικά, το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε αξιοποίησε ότι οι Μασσαλοί έπαιξαν σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Στη δεύτερη αγωνιστική, τα "σπιρούνια" υπέστησαν σκληρή ήττα με 2-0 (90', 93') στη Λισαβόνα, σε ένα ματς που ήταν στο 0-0 μέχρι το 89'. Η Τότεναμ είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της ισοπαλίας, όμως στο φινάλε έφυγε με άδεια χέρια από την Πορτογαλία.

Αυτό σημαίνει ότι οφείλει να πάρει μίνιμουμ 4 βαθμούς στα δύο διαδοχικά ματς με την Άιντραχτ για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Βέβαια, η αποψινή αναμέτρηση στην κατάμεστη Ντόιτσε Μπανκ Αρένα μόνο εύκολη δεν προμηνύεται.

Η Άιντραχτ βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Τελευταία το 2-0 επί της πρωτοπόρου της Bundesliga Ουνιόν Βερολίνου, η οποία ήταν αήττητη μέχρι το Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι "αετοί", που πέρυσι κατέκτησαν το Europa League, παίζουν φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ομίλους του Champions League και όπως είναι φυσικό όλη Φρανκφούρτη ζει και αναπνέει για αυτές τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.

Στην πρεμιέρα με τη Σπόρτινγκ, η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της, δεν έκανε συνετή διαχείριση δυνάμεων, άφησε κενούς χώρους στο ανοιχτό γήπεδο και ηττήθηκε τελικά με 3-0, δεχόμενη όλα τα γκολ στο β' μέρος.

Στη Μασσαλία, η Άιντραχτ αποδείχθηκε πολύ πιο διαβασμένη. Ήταν συμπαγής, οι γραμμές της ήταν κοντά και έπαιξε άριστα την τακτική των αντεπιθέσεων με τους ταχύτατους Μουανί, Κνάουφ και Λίντστρεμ. Έφτασε έτσι σε ένα σπουδαίο διπλό (1-0), χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα από την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Ligue 1.

Γενικά, η Άιντραχτ είναι μία ομάδα που βολεύεται σε ρόλο αουτσάιντερ και σε reactive παιχνίδι. Της αρέσει να αφήνει την κατοχή στον αντίπαλο, για να κλέβει μπάλες ψηλά και να φεύγει άμεσα στην κόντρα με τους ταχείς επιθετικούς που διαθέτει.

Απόψε θα απουσιάσει ο πολύπειρος Γκέτσε, η απουσία του ωστόσο δεν θεωρείται σοβαρό πλήγμα, αφού σε ματς υψηλής έντασης, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο της Premier League, δεν μπορεί πλέον σωματικά να ανταποκριθεί. Άλλωστε, στη θέση του θα παίξει ο διεθνής Ιάπωνας μεσοεπιθετικός, Καμάντα, που ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για τους "αετούς".

Στον αντίποδα, ο Κόντε έχει πρακτικά να διαχειριστεί μόνο την απουσία του Κουλουσέβσκι. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει μπροστά με τον Ρισάρλισον, δίπλα σε Σον και Κέιν, που είναι αναντικατάστατοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι προφανές ότι η Τότεναμ είναι πιο ποιοτικό σύνολο και ότι θα ψάξει αντίδραση μετά την ήττα από την Άρσεναλ με 3-1 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Η Άιντραχτ πάντως είναι καλά δουλεμένη ομάδα, έχει παίκτες που μπορούν να προβληματίσουν την αγγλική άμυνα και αντλώντας ενέργεια από το φανατικό κοινό της, αναμένεται απόλυτα ανταγωνιστική. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της Άιντραχτ έχουν ως στόχο να παίξουν μία μέρα στην Premier League, επομένως ένα παιχνίδι απέναντι σε μία τοπ αγγλική ομάδα είναι το καταλληλότερο για να τα δώσουν όλα.

Υπό αυτή την έννοια καλύτερα ας αφήσουμε στην άκρη το φαβορί διπλό στο 2.10. Άλλωστε, η Τότεναμ έχει μπροστά της και το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπράιτον, επομένως ο Κόντε είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί ως πακέτο το αποψινό παιχνίδι και αυτό του Σαββάτου.

Οι μπουκ θεωρούν αρκετά πιθανό το αμφίσκορο, το οποίο από τα αρχικά 1.70+ έχει υποχωρήσει στο 1.60-1.65 στις περισσότερες εταιρίες. Εμείς μπορούμε να ντριμπλάρουμε και να ποντάρουμε στο 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι για να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.20+. Σημειώνεται, ότι από το 1-1 έχουν περάσει μέχρι στιγμής τα μισά από τα δέκα επίσημα ματς που έχει δώσει φέτος η Τότεναμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ