TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά : Ποντάρισμα στη φόρμα και στην ταχύτητα

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ για το Champions League 2022/23
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ για το Champions League 2022/23 © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ξεκίνησε δυναμικά την εβδομάδα με τους άσους της Λέστερ και της Ράγιο και συνεχίζει απόψε με ακόμη μία δυνατή δυάδα από το πρόγραμμα του Champions League.

Στον πρώτο όμιλο, η Νάπολι έχει ξεκινήσει τη σεζόν εντυπωσιακά, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον όμιλο του Champions League. Με ρεκόρ 6-2-0, με σπουδαίες νίκες, με εκπληκτικό ποδόσφαιρο στις έδρες της Λάτσιο και της Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή της Serie A μαζί με την Αταλάντα.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Με τη φόρμα της Νάπολι

Στον όμιλο έκανε αίσθηση και έδειξε τις δυνατότητες της απέναντι στη Λίβερπουλ. Αγωνίστηκε σε πολύ υψηλές ταχύτητες και ανέδειξε όλες τις αδυναμίες και τα φετινά προβλήματα της ομάδας του Κλοπ. Το 4-1 ήταν εμφατικό, όσο και η ανωτερότητα της Νάπολι στο γήπεδο, 4,80-1,30 xGoals. Και στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου κινήθηκε σε πολύ υψηλές πτήσεις, αφού κέρδισε τη Ρέιντζερς στο Αϊμπροξ 3-0, με 1,09-3,32 xGoals!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Άγιαξ την πρώτη αγωνιστική διέσυρε με 4-0 τη Ρέιντζερς. Τη δεύτερη αγωνιστική πήγε στο Άνφιλντ και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 2-1, σε ένα δίκαιο πάντως αποτέλεσμα, 2,23-0,19 xGoals. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ακολούθησαν δύο γκέλες στο πρωτάθλημα. Ήττα από την Αλκμάαρ και εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Γκόου Αχέντ Ίνγκλις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Νάπολι ταιριάζουν παιχνίδια με ομάδες που παίζουν επιθετικά και αφήνουν χώρους στην άμυνα τους. Η επιθετική τριάδα των Κβαρατσκέλια, Πολιτάνο, Σιμεόνε, είναι πολύ γρήγορη και ικανή να αναδείξει τις αργές επιστροφές του Άγιαξ, φθάνει να καταφέρουν να κλέψουν μπάλες στο κέντρο (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Μέχρι στιγμής ο Ανγκισά κάνει εντυπωσιακή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Το Χ2Δ στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Θα χτυπήσει την αργή αμυντική τριάδα της Ίντερ

Στον τρίτο όμιλο, η Μπάγερν έκανε τη ζωή της πιο εύκολη, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ίντερ με 2-0 και εντός έδρας την Μπαρτσελόνα με το ίδιο σκορ.

Μπαρτσελόνα και Ίντερ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) έχουν κερδίσει μόνο την αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Πλζεν και μεταξύ τους θα παίξουν για το δεύτερο εισιτήριο στους "16". Σε μία μάχη που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η ομάδα του Ιντσάγκι δεν είναι καλά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ιντερ ξεκίνησε σαν φαβορί για το πρωτάθλημα και δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της Serie A με 12 βαθμούςm έχοντας δεχτεί 11 τέρματα στις ήττες από Ουντινέζε, Μίλαν, Λάτσιο και Ρόμα! Η θέση του Ιντσάγκι είναι επισφαλής και με την εικόνα που δείχνει η ομάδα του, δύσκολα θα την κρατήσει για πολύ ακόμα.

Η άμυνα της Ίντερ είναι πολύ αργή και παράλληλα οι "νερατζούρι" κάνουν πολλά λάθη στη φάση της ανάπτυξης. μία πραγματικότητα που η Μπαρτσελόνα με την επιθετική τριάδα των Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι, μπορεί να την αξιοποιήσει. Το διπλό στο 1.82 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άγιαξ - Νάπολι: Χ2Δ (απόδοση 1.70), 22:00
  • Ίντερ - Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.82), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ