ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Λίβερπουλ - Λέστερ: Προγνωστικά και ανάλυση - Έχουν τον τρόπο τους για το 1.79

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ μονομαχεί με τον Γουίλφρεντ Εντίντι της Λέστερ για τα προημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ μονομαχεί με τον Γουίλφρεντ Εντίντι της Λέστερ για τα προημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Λέστερ γι την 24η αγωνιστική της Premier League σε μια αναμέτρηση που κυκλοφορεί σε αποδόσεις ακλόνητου φαβορί. Μπορεί να βοηθήσει η Λέστερ για το 1.79.

Μια απαιτητική και έως ύπουλη περίοδος ξεκινάει για τη Λίβερπουλ που μέσα στον Φλεβάρη έχει να διαχειριστεί μια σειρά από παιχνιδιών που είναι επικίνδυνα. Την ίδια ώρα ο Κλοπ θέλει φέτος να χτυπήσει το Κύπελλο Αγγλίας και το απέδειξε με την κυριαρχική εμφάνιση επί της Κάρντιφ που οι Ρεντς κέρδισαν 3-1 την Κυριακή. Ασίστ στο ντεμπούτο του ο Ντίαζ που μπήκε αλλαγή, επέστρεψε με γκολ ο Έλιοτ, πίσω και ο Τιάγκο. Ακολουθεί η Μπέρνλι εκτός έδρας που είναι ουραγός και καίγεται για βαθμούς και την Τετάρτη δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ για το Champions League.

Απόψε φιλοξενεί τη Λέστερ (21:45 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι . Στο πρωτάθλημα φέτος η Λέστερ κέρδισε 1-0, ενώ το ματς του Ανφιλντ στο Λιγκ Καπ οδηγήθηκε στα πέναλτι (3-3 κ.δ.), σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που οι Αλεπούδες προηγήθηκαν 3-1, αλλά αποκλείστηκαν στα πέναλτι.

Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει χτίσει μια καλοδουλεμένη ομάδα δημιουργικά, που χτυπάει στην κόντρα, αλλά μεσομαυντικά μπάζει. Προέρχεται από μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, καθώς έχασε εκτός έδρας από Νότιγχαμ Φόρεστ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Βαρύ και ασήκωτο το 4-1 και δεν έπεισε ούτε στιγμή. Ακολουθεί εξίσου δύσκολο ματς με τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας και στη συνέχεια φιλοξενεί τη Ράντερς για το UEFA Conference League Πρόγραμμα φωτιά σε γενικές γραμμές για τις Αλεπούδες που στο μεσοδιάστημα των ευρωπαϊκών αγώνων έχουν και τη Γουλβς. Σκούρα τα πράγματα εν ολίγοις, ενώ ο Ρότζερς ξέσπασε για τα όσα είδε κόντρα στη Φόρεστ, κάτι που δεν το συνηθίζει. Πάγια εκτός ο στόπερ Έβανς και ο γκολτζής Βάρντι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι για το ματς, αφού παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει ξανά, ίσως μπει κάποια στιγμή στο ματς και ο Σαλάχ. Η Λέστερ θα προσπαθήσει να αντιδράσει μετά την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι θέμα εγωισμού, ενώ έχει χάσει έδαφος για την ευρωπαϊκή έξοδο, αν και έχει και κάποια χρωστούμενα ματς. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και ρυθμό, η Λέστερ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ η φετινή άμυνα της Λίβερπουλ συχνά πυκνά έχει το λάθος στο παιχνίδι της. Δεν είναι στη φύση τους Ρότζερς και τη Λέστερ να παίζουν για να… κλέψουν το ματς, ενώ και οι Ρεντς παίζουν σε υψηλό τέμπο. Στο 1.79 το Goal/Goal, μπορεί να σταθεί ως επιλογή, αδιάφορο το 1.22 του άσου. Τα 7/10 τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έληξαν Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Λέστερ: Goal/Goal (απόδοση 1.79), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ