BIG GAMES BET

Λάτσιο - Μίλαν: Προγνωστικά και ανάλυση- Πληγωμένη στη μάχη του σκουντέτο

Ο Λούκας Λέιβα κόντρα στον Μπραχίμ Ντίαζ στο Copa Italia
Ο Λούκας Λέιβα κόντρα στον Μπραχίμ Ντίαζ © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο δρόμος της Μίλαν για το σκουντέτο περνάει από τη Ρώμη και το Ολίμπικο ώστε να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Πληγωμένη η φιλοξενούμενη μετά από από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ποντάρισμα στο 2.07.

Όσο ζει, ελπίζει η Μίλαν, για τη μάχη του πρωταθλήματος. Είναι ακόμα ζωντανή στην υπόθεση σκουντέτο, αλλά πλέον δεν κρατάει τις τύχες στα χέρια της. Η Ίντερ προπορεύεται στη βαθμολογία πλέον κατά ένα βαθμό, ενώ έχει και ένα χρωστούμενο παιχνίδι. Οι δύο μαζεμένες ισοπαλίες με Μπολόνια και Τορίνο εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, αμφότερες με 0-0 κόστισαν και ίσως αποδειχθούν μοιραίες. Ο δρόμος της ομάδας του Μιλάνου περνάει από το Ολίμπικο της Ρώμης ώστε να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο (21:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ), σ’ ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι. Η Μίλαν είναι η τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 29 γκολ, πίσω από Ίντερ και Νάπολι. Η Λάτσιο είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πίσω από την Ίντερ. Στον πρώτο γύρο Μίλαν - Λάτσιο 2-0, στο Κύπελλο Μίλαν - Λάτσιο 4-0.

Λάτσιο - Μίλαν: Προγνωστικά και ανάλυση

Συνεχίζει το κυνήγι της εξάδας η Λάτσιο, ενώ απέχει και δύο βαθμούς από την πέμπτη Ρόμα. Στο τελευταίο χρονικά ματς ήταν σχετικώς μέτρια κόντρα στην Τορίνο εντός έδρας, αλλά κατάφερε να πάρει τελικώς την ισοπαλία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56’ με γκολ του Πελέγκρι, αλλά στις καθυστερήσεις ο συνήθης ύποπτος και ηγέτης αυτή της ομάδας, Ιμόμπιλε, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ζορίζει η υπόθεση Ευρώπη, ενώ έχει και ένα ύπουλο πρόγραμμα ως το τέλος. Στα άκρα οι σχέσεις της διοίκησης με τους οργανωμένους λόγω των ακριβών εισιτηρίων. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι Ροσονέρι να έχουν περισσότερο κόσμο στο πλευρό τους από τους Λατσιάλι. Εκτός ο μπακ χαφ Μάρουσιτς λογικά, εκτός και ο πολύτιμος Πέδρο.

Με πληγωμένο ηθικό πάει στη Ρώμη η Μίλαν και ενώ η μάχη για το σκουντέτο μαίνεται. Κατώτερη των προσδοκιών στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας με την Ίντερ. Το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0 με τη Μίλαν τυπικά γηπεδούχο. Στη ρεβάνς απογοήτευσε, έχει μεν παράπονα από τη διαιτησία, αλλά είχε παθητική στάση στην αναμέτρηση. Δίκαιο εν πολλοίς το τελικό 3-0, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 40’ με δύο γκολ του Λαουτάρο, το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82’ με τον Γκοζένς. Έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανο Πιόλι εμφανίστηκε στην ιταλική τηλεόραση. Επιστρέφει στην αποστολή ο Ζλάταν, αλλά θα είναι στον πάγκο λογικά. Τραυματίας πάγια ο στόπερ Κιάερ, μαζί με τον μπακ Φλορέντσι και τον έτερο στόπερ Ρομανιόλι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα μεταξύ τους ματς είναι παραδοσιακά γεμάτα ένταση, φάσεις και γκολ. Η Λάτσιο είναι από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, η Μίλαν από τις καλύτερες άμυνες. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε εάν θα εμφανιστούν οι οργανωμένοι στο γήπεδο, οι οποίοι έκαναν λόγο για αποχή. Η Μίλαν πάει μ’ ένα μεγάλο πρέπει στο ματς. Οφείλει να κερδίσει, δεν την παίρνει πλέον για άλλες απώλειες. Περιμένουμε πολλή τακτική και υπομονή στην αναμέτρηση. Στον διπλασιασμό το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Μίλαν: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.07), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ