ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Λάτσιο - Εμπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση - Ματς για πολλά γκολ στο Ολίμπικο

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουντινέζε για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουντινέζε για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο κάνει ποδαρικό στο 2022 με την επικίνδυνη Εμπολι, σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ, θέαμα και αποδόσεις διπλασιασμού

Η Λάτσιο υποδέχεται την Εμπολι για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στη Serie A, σε ένα παιχνίδι, όπου ο άσος είναι φαβορί στο 1.65 και το διπλό παίζει στο 4.80 κατά μέσο όρο (15:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24)

Λάτσιο - Εμπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λάτσιο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην όγδοη θέση, στο -7 από την τετράδα που οδηγεί σε έξοδο στο επόμενο Champions League, αλλά μόλις στο -1 από την έκτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League.

Θετικό ότι ξεκινάει το 2022 χωρίς να έχει κάποιο διαγνωσμένο κρούσμα κορονοϊού, συνεπώς η προετοιμασία της κύλησε ομαλά για το αποψινό παιχνίδι. Εξάλλου, επιστρέφει ο ηγετικός φορ και πρώτος σκόρερ Τσίρο Ιμόμπιλε (13 γκολ), που έλειψε στα δύο τελευταία ματς, χωρίς πάντως να κοστίσει στη Λάτσιο, καθώς επικράτησε με 3-1 τόσο της Τζένοα, όσο και της Βενέτσια.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έκλεισε τον πρώτο γύρο με έξι σερί over 2,5 και οχτώ στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές. Επιθετική νοοτροπία διακρίνει και την Εμπολι, η οποία παρότι έχασε με 2-4 από τη Μίλαν στο τελευταίο ματς του 2021, έκανε συνολικά έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, παίρνοντας άμεσα αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, επομένως αναμένεται άνετη στο δεύτερο μισό.

Η Εμπολι είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της Serie A εκτός έδρας, έχοντας βγάλει πέντε διπλά σε εννιά ματς. Τα δύο εξ αυτών κόντρα σε Γιουβέντους και Νάπολι! Γενικά, είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα και στον πρώτο γύρο έμεινε μόνο μία φορά άσφαιρη εκτός έδρας.

Λάτσιο - Εμπολι: Στοιχηματική Πρόταση

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στα τελευταία δέκα επίσημα ματς της Εμπολι, ανεξαρτήτως έδρας, το over 2,5 επαληθεύτηκε οχτώ φορές. Εχοντας λοιπόν δύο ομάδες που σκοράρουν με άνεση και αρέσκονται σε μεγάλα σκορ, το ρίσκο στο over 3,5 για το 2.27 αξίζει, δεδομένου ότι η Λάτσιο έχει πίσω τον Ιμόμπιλε και μετράει τα περισσότερα (12) over 3,5 στην κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Εμπολι: Over 3,5 (απόδοση 2,27), 15:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ