TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ιταλική μάχη με το… θηρίο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι σε ματς της Serie A
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι σε ματς της Serie A @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει στη Serie A.

Κακός χαμός και στην Ιταλία με τον κορονοϊό. Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα με το Σαμπντόρια - Κάλιαρι, ωστόσο έχουν αναβληθεί ήδη τέσσερα παιχνίδια, τα Μπολόνια – Ίντερ, Αταλάντα – Τορίνο, Σαλερνιτνάνα – Βενέτσια και Φιορεντίνα – Ουντινέζε, οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουν θέματα, ενώ έρχεται και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, για να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα στο κομμάτι των απουσιών.

Προγνωστικά Ιταλία

Ένα από τα παιχνίδια που έχει απομείνει στο πρόγραμμα είναι το ντέρμπι Μίλαν – Ρόμα (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Μίλαν δεν έπειθε αγωνιστικά πριν τη διακοπή, στα έξι τελευταία εντός έδρας σε κάθε διοργάνωση κέρδισε μόνο τη Σαλερνιτάνα.

Μάλιστα, είναι από τις ομάδες που ταλαιπωρούνται πολύ από την όλη κατάσταση, με σημαντικότατα προβλήματα σε άμυνα και μεσαία γραμμή, όπως μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ. Η Ρόμα είναι από τις πιο "ευνοημένες" από πλευράς απουσιών, καθώς όσοι λείπουν δεν θεωρούνται βασικοί, ενώ έχει και τις επιστροφές του εξαιρετικού φορ Έιμπραχαμ και του ηγέτη Πελεγκρίνι. Ψάχνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο ο Μουρίνιο και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει ως η ιδανική ευκαιρία. Το 2 DNB πληρώνει 2.12.

Δεύτερο σημείο είναι ο άσος της Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Άνοιξε στο 1.90, έχει πάρει την κάτω βόλτα και πλέον παίζεται με μηδενική γκανιότα λίγο πάνω από το 1.70.

Ακόμη και σ’ αυτές τις τιμές, πάντως, έχει λογική. Όχι μόνο είναι το πλέον κρίσιμο ματς για τη Γιούβε για να διατηρήσει την επαφή της με την τετράδα, αλλά βρίσκει και τη Νάπολι αποδεκατισμένη. Χαρακτηριστικό ότι η αποστολή απαρτίζεται από 19 παίκτες, 4 είναι πιτσιρικάδες και 3 τερματοφύλακες!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν Ρόμα: 2 DNB (απόδοση: 2.12), 19:30
  • Γιουβέντους - Νάπολι: 1 (απόδοση: 1.72), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ