TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από το Μπρίστολ στη Μαδρίτη

Ο Στιβ Μπρους αντιδρά μετά από γκολ της Νιουκάστλ και του Τζεφ Χέντρικς
Ο Στιβ Μπρους © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μπάλα με την Championship και τη La Liga.

Στην αγγλική Τσάμπιονσιπ η Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Και όντως στο πρώτο κομμάτι της σεζόν έδειχνε, μαζί με τη Φούλαμ, ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες.

Κάποια στιγμή όμως η σεζόν στράβωσε, κι από κει που δεν είχε πέσει ποτέ από την 4η θέση μέχρι την 25η αγωνιστική, βρέθηκε να κατρακυλά και να χάνει την επαφή ακόμη και με τα πλέι οφ. Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, στη Γουέστ Μπρομ είχαμε αλλαγή προπονητή και πλέον εδώ και κάποιες εβδομάδες στον πάγκο των "μπάγκις" κάθεται ο πολύπειρος Στιβ Μπρους.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Την Τρίτη, η Γουέστ Μπρομ έκανε τεράστια νίκη με 1-0 επί της πρωτοπόρου Φούλαμ κι έδειξε ότι ακόμη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Η διαφορά από τα πλέι οφ είναι στους έξι πόντους και φυσικά το σημερινό εκτός έδρας ματς στο Μπρίστολ με την τοπική Σίτι είναι must win (17:00 Live από το SPORT24), ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί το ρεπό των εθνικών, ώστε η Γουέστ Μπρομ να μπει ήρεμη στη διακοπή και να προετοιμαστεί για τη μεγάλη αντεπίθεση. Πλήρως αδιάφορη βαθμολογικά η Μπρίστολ Σίτι, εδώ και καιρό παίζει για την πλάκα της και με το βλέμμα ήδη στην επόμενη σεζόν.

Προγνωστικά Ισπανία: Με ευρωπαϊκό αέρα η Ατλέτικο

Το Βαγιεκάνο – Ατλέτικο στη La Liga, έρχεται λίγες μέρες μετά από τον θρίαμβο της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Να πάει στο Παρίσι και να το πάρει η Ατλέτικο δεν είναι βέβαια απλή υπόθεση (ιδίως από τη στιγμή που κληρώθηκε με τη Σίτι), οπότε η συμμετοχή της στην επόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πρέπει να εξασφαλιστεί μέσω του πρωταθλήματος. Και εκεί γίνεται ένας κακός χαμός. Είναι ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση και ακολουθούν από πίσω η Μπέτις στο -2, η Σοσιεδάδ στο -4 και η Βιγιαρεάλ στο -6.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Η σημερινή της αντίπαλος, η Βαγιεκάνο, είναι ίσως η πιο ντεφορμέ ομάδα του 2022 (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Δεν έχει νίκη μετά την αλλαγή χρόνου (συνολικά εννιά ματς χωρίς τρίποντο). Παράλληλα είναι και πολύ μακριά από την ουρά και δεν αγχώνεται –τουλάχιστον ως τώρα- ιδιαίτερα.

Εν κατακλείδι, η Ατλέτικο δεν έχει πολλά περιθώρια για τέτοια στραβοπατήματα. Θα πάει με αέρα και αυτοπεποίθηση έπειτα από τη σπουδαία πρόκριση στην ντεφορμέ Βαγιεκάνο και μπορεί να κάνει το διπλό, το οποίο παίζει στο 2.00+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρίστολ Σ. – Γουέστ Μπρομ: 2 (απόδοση 2.02) 17:00
  • Βαγιεκάνο - Ατλέτικο: 2 (απόδοση 2.08) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ