TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Φαβορί στο Κύπελλο

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στο Βόλο
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στο Βόλο INTIME SPORTS

Δύο άσοι φαβορί ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τετάρτης, στο οποίο κυριαρχούν τα παιχνίδια Κυπέλλου.

ΟΦΗ – Κηφισιά. Στον ΟΦΗ μύριζε το τελευταίο διάστημα ότι ο Νταμπράουσκας έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση και μετά την τεσσάρα στη Λεωφόρο ήρθε το μοιραίο. Δεν έχει νόημα βέβαια να συζητήσουμε αν ήταν σωστή η απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ, που τουλάχιστον εκ πρώτης και απ’ έξω φαίνεται κάπως βιαστική, το θέμα είναι ότι το ηλεκτροσόκ έγινε.

Κι όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λογικό να περιμένουμε, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, μια αντίδραση από τα αποδυτήρια. Και το ματς με την Κηφισιά στο κύπελλο αν μην τι άλλο προσφέρεται. Ο ΟΦΗ, έτσι κι αλλιώς κι εξ ορισμού, έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες στο κύπελλο από την Κηφισιά, την ώρα βέβαια που η Κηφισιά βρίσκεται σε πολύ ζόρικη φάση, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τρεις σερί ήττες, χωρίς νίκη από την 1η Σεπτεμβρίου και με τον Γιάννη Αναστασίου να μην αισθάνεται καθόλου ασφαλής στον πάγκο του.

Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ. Στο Κύπελλο Γερμανίας φτάσαμε στον τρίτο γύρο, στη φάση των 16, και το φοβερό είναι πως από τις 16 ομάδες μόνο οι 6 είναι ομάδες Bundesliga. Και στα προημιτελικά θα υπάρχουν στην καλύτερη περίπτωση μόλις 4, αφού έχουμε δύο ζευγαρώματα Bundesliga vs Bundesliga, το Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ και το Στουτγάρδη - Ντόρτμουντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κι αν βάλουμε στον λογαριασμό ότι σε αυτές τις 6 ομάδες της Bundesliga που συνεχίζουν δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε η Μπάγερν ούτε η κάτοχος του τροπαίου την τελευταία διετία Λειψία, γίνεται κατανοητό πως το φετινό κύπελλο Γερμανίας αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τις υπόλοιπες.

Πολύ σημαντικό λοιπόν το σημερινό ματς στη Στουτγάρδη, κι όποια περάσει θα θεωρείται αυτόματα δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση, πίσω μόνο από τη Λεβερκούζεν, που θεωρητικά έχει εύκολο έργο σε αυτή τη φάση, εντός έδρας με την Πάντεμπορν. Κι ακόμη πιο σημαντικό μάλλον είναι για τη Στουτγάρδη, που φέτος έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα (μόνο τυχαία δεν είναι η 3η θέση στη βαθμολογία) και δεν έχει πανηγυρίσει κάποιον τίτλο από το μακρινό 2007.

Η Στουτγάρδη έχει δυνατή έδρα (6-0-1), πρόσφατα, στις 11 Νοεμβρίου, νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα και βέβαια είναι σαφώς λιγότερο επιβαρυμένη από την αντίπαλό της, καθώς η ίδια δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, την ώρα που η Ντόρτμουντ τα έδωσε όλα στον όμιλο του θανάτου στο Champions League με Παρί, Μίλαν και Νιούκαστλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Κηφισιά: 1 (απόδοση 1.50), 17:30
  • Στουτγάρδη - Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 2.14), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ