TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Άμυνες σε κρίση και δύο διπλά

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άμυνες των αιωνίων πονούν εσχάτως, πολλές αμυντικές αδυναμίες, Βόλος και ΟΦΗ θα ψάξουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση. Δύο επιλογές από τη Super League 2, με τις πρωτοπόρους των δύο ομίλων να έχουν καλές πιθανότητες.

Βόλος – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός διέρχεται τη σοβαρή κρίση που προκάλεσε η συντριβή με 5-0 από την Φράιμπουργκ στο Europa League. Αποτέλεσμα που μάλλον θα σημάνει και την απομάκρυνση του Ντιέγο Μαρτίνεθ από την τεχνική του ηγεσία. Τα στενά χρονικά περιθώρια ωστόσο μετά το ματς της Πέμπτης διατηρούν τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο, τουλάχιστον για το ματς στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο.

Στεκόμαστε ωστόσο στις αμυντικές αδυναμίες των Ερυθρόλευκων, εμφανείς προφανώς στο ματς με τη Φράιμπουργκ, ωστόσο και στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί με τον Παναιτωλικό, τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού δεν έθελξαν. Δέχτηκε το γκολ στο 13’ και γενικά δεν ενέπνεε την παραμικρή ασφάλεια. Δεν αποκλείεται ο Βόλος, που με τη νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0) στο εξ αναβολής πήρε βαθιά ανάσα, να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι σε υψηλότατη τιμή και αξίζει να αναζητηθεί.

Το Goal/Goal στο Πανθεσσαλικό πληρώνει 2.40.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Και ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερά του ανασταλτικά το τελευταίο διάστημα. Στις ευρωπαϊκές ήττες από Ρεν και Βιγιαρεάλ οι Πράσινοι προβλημάτισαν στα μετόπισθεν, πολλά λάθη έγιναν και στην ήττα με 2-0 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λόγω των τραυματισμών των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει ροτέισον στο κέντρο άμυνας, Σένκεφελντ και Γέντβαϊ (off για το ματς με τους Κρητικούς) παίζουν συνεχώς, εξ ανάγκης χρησιμοποιείται σε ρόλο στόπερ ο Αράο, όπως στο 3-2 από τη Βιγιαρεάλ.

Και η κόπωση παράγοντας για τα αμυντικά λάθη του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ θα ψάξει να εκμεταλλευτεί αυτά τα προβλήματα, το γκολ των Κρητικών στη Λεωφόρο δεν πληρώνει άσχημα.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο πληρώνει 2.15.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός Β’ – Χανιά: Στον Β’ Όμιλο της Super League 2 το εντός έδρας αήττητο του Ολυμπιακού Β’ κινδυνεύει όσο ποτέ. Στο ματς με τα Χανιά, τα οποία βρίσκονται στην κορυφή με 22 βαθμούς, η δυναμική της έδρας των Ερυθρόλευκων δοκιμάζεται σοβαρά. Τα Χανιά είναι πρωτοπόρα και έχουν κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, στο πιο πρόσφατο επικράτησαν με 2-0 του Αιγάλεω. 7 νίκες σε 9 ματς για τα Χανιά και καλές πιθανότητες για την όγδοη νίκη, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εδραιώνονται στην κορυφή τα Χανιά, στο 1.80 το διπλό.

ΠΑΟΚ Β’ – Λεβαδειακός: Μεγαλώνει η πίεση στον πρωτοπόρο του Α’ Ομίλου της Super League 2, Λεβαδειακό, μετά την τρίτη διαδοχική απώλεια στο πρωτάθλημα. Οι Βοιωτοί παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Λάρισα, με παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΛ είναι στο +5 από τη δεύτερη θέση. Το διπλό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ είναι μονόδρομος, οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν, το 1-0 στην Κοζάνη, χωρίς ωστόσο να παίξουν καλύτερα από την αντίπαλό τους.

Το διπλό του Λεβαδειακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ πληρώνει 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός Β’ – Χανιά: 2 (απόδοση 1.80), 15:00
  • ΠΑΟΚ Β’ – Λεβαδειακός: 2 (απόδοση 1.80), 15:00
  • Βόλος – Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 2.40), 16:00
  • Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ