TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κυνηγώντας το τζακ ποτ

Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το Κύπελλο Αγγλίας | 7 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το Κύπελλο Αγγλίας | 7 Μαρτίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά το σπουδαίο μπαράζ της Χάντερσφιλντ με τη Νότιγχαμ, το οποίο θα κρίνει ποια ομάδα από τις δύο θα αγωνίζεται του χρόνου στην Premier League.

Χθες στο Παρίσι είχαμε τον τελικό του Champions League, το πιο λαμπερό παιχνίδι της χρονιάς, και σήμερα στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου έχουμε τον τελικό των πλέι οφ της Championship, "the richest game in football", όπως το χαρακτηρίζουν οι Άγγλοι. Και το Total Betting του Match Money σου δίνει την πάσα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Προγνωστικά Αγγλία

Χάντερσφιλντ και Νότιγχαμ οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν στον τελικό του Γουέμπλεϊ την άνοδο στην Premier League (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Μια άνοδος που για την ομάδα που θα τα καταφέρει ισοδυναμεί κυριολεκτικά με τζακ ποτ, αφού, ακόμη κι αν υποβιβαστεί άμεσα την επόμενη σεζόν από την Premier, διασφαλίζει έσοδα 170 εκ. λιρών για την επόμενη τριετία!

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Στις αποδόσεις των εταιρειών το φαβορί του τελικού είναι η Νότιγχαμ (3.97-3.40-2.20 οι αποδόσεις στη Stoiximan χωρίς γκανιότα). Και είναι λογικό. Η Νότιγχαμ, στα χαρτιά, είναι καλύτερη ομάδα, ενώ βέβαια έχει πολύ πιο βαριά φανέλα και ταυτόχρονα έχει και τεράστια δίψα, αφού δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε επίπεδο Premier League εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια, από το 1999!

Ταυτόχρονα όμως, ακριβώς γιατί είναι το φαβορί και γιατί λέγεται Νότιγχαμ, είναι και αυτή που έχει τη μεγαλύτερη πίεση. Και η πίεση της ανόδου στην Premier δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Κάτι που φάνηκε και στα ημιτελικά, όταν η Νότιγχαμ νίκησε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και φάνηκε να καθαρίζει την πρόκριση, όμως στον επαναληπτικό στο Σίτι Γκράουντ κυριολεκτικά πάγωσε, χάνοντας επίσης 1-2 και παίρνοντας τελικά το εισιτήριο στα πέναλτι.

Έτσι, οι αποδόσεις φαβορί της Νότιγχαμ δεν θεωρούμε ότι έχουν ιδιαίτερο νόημα. Κι αν θες να μπλέξεις στον τελικό, μάλλον καλύτερη λύση είναι να ψάξεις ένα πιο… εξτρίμ στοίχημα. Όπως, ας πούμε, το σενάριο να δούμε έναν σφιχτό τελικό, όπου θα κυριαρχήσει η πίεση για το αποτέλεσμα και τελικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το Χ δίνεται στο 3.40, αλλά μπορείς να το προχωρήσεις και λίγο παραπάνω. Αν το ματς λήξει όντως στο 90λεπτο στο Χ, τότε η λογική λέει πως στην παράταση θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση, καμιά ομάδα δεν θα τολμήσει να ρισκάρει και είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε και ως τα πέναλτι. Όπου στα πέναλτι η Νότιγχαμ έχει μάλλον τον πρώτο λόγο, καθώς έχει ήδη την εμπειρία από τον ημιτελικό και κάτω από τα δοκάρια της βρίσκεται ο θηριώδης Κονγκολέζος Μπρις Σάμπα, που απέκρουσε τρία πέναλτι κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ: Νότιγχαμ στα πέναλτι (απόδοση 10.25 - Stoiximan) 18:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ